Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj mi się zaktualizowała, i jak kliknąłeś te trzy kropki to wyskoczyło jak udostępnić, można było skopiować link, udostępnić przez mesendzer i coś tam coś tam, zaznaczyłem skopiuj link, zapamiętaj, i teraz jak klikniesz trzy kropki to wyskakuje skopiowano do schowka

• Like 1
Opublikowano

No wlasnie. 

A ja wybrałem Messenger bo akurat chciałem wysłać przez Messenger i musiało się dziadostwo zapisać.

Do tej pory można było zmienić. Kur... napisałem maila tym jełopom. 

Opublikowano
4 minuty temu, sumek666 napisał:

No wlasnie. 

A ja wybrałem Messenger bo akurat chciałem wysłać przez Messenger i musiało się dziadostwo zapisać.

Do tej pory można było zmienić. Kur... napisałem maila tym jełopom. 

Usuń apkę olx-a i wgraj ponownie. 

Opublikowano

Ogólnie to coś się im pierniczy tą aplikacja.

Mam w ulubionych wyszukiwania np przyczep w określonym przedziale kwotowym. Niby zapisana a przęciętnie raz na 3 wyświetlenia załapuje, a częściej odpala bez filtrów.

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

Ale co ? Przecież zrobiłem ci zrzut i mam tą sama co ty. 

I faktycznie przez kilka razy pytała mnie aplikacja przez co udostępniać. Teraz już nie pyta i kopiuje

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Ale co ? Przecież zrobiłem ci zrzut i mam tą sama co ty. 

I faktycznie przez kilka razy pytała mnie aplikacja przez co udostępniać. Teraz już nie pyta i kopiuje

Primo miało być ;)

Widocznie ja jak to ja szybko szybko i niedoczytałem co tam mi za okienko wyskoczyło

Opublikowano

Edytka mi odpisała. 

Edyta (Pomoc OLX.pl)

22 gru, 11:34 CET

Dzień dobry,

dziękuję za kontakt z naszym Zespołem Pomocy.

Zapoznałam się z Pana zgłoszeniem, problem, o którym Pan pisze następuje w momencie, gdy przy jednym z udostępnień wybrał Pan opcję "zawsze" dla danej metody.

Urządzenie mobilne zapamiętało Pana wybór i przypisało do aplikacji, niestety z pozycji ustawień telefonu nie ma możliwości wyłączenia tej funkcji, czyszczenie danych i deinstalacja aplikacji OLX nie pomoże.

W przypadku udostępnienia wyłącznie przez SMS należy przywrócić telefon do ustawień fabrycznych, jeśli wybrana metoda dotyczy udostępniania na Facebooku, Whatsappie czy Messengerze - powinna wystarczyć deinstalacja wskazanych aplikacji.

W ostateczności można też skorzystać z aplikacji Fliktu, dostępnej za darmo w Sklepie Play, która powinna umożliwić na nowo wybór wszystkich opcji udostępniania. Jest to jednak aplikacja zewnętrzna i jako serwis nie odpowiadamy za jej działanie.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji. information_desk_person

Życzę udanego dnia!

Z pozdrowieniami,
Edyta

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

Edytka mi odpisała. 

Edyta (Pomoc OLX.pl)

22 gru, 11:34 CET

Dzień dobry,

dziękuję za kontakt z naszym Zespołem Pomocy.

Zapoznałam się z Pana zgłoszeniem, problem, o którym Pan pisze następuje w momencie, gdy przy jednym z udostępnień wybrał Pan opcję "zawsze" dla danej metody.

Urządzenie mobilne zapamiętało Pana wybór i przypisało do aplikacji, niestety z pozycji ustawień telefonu nie ma możliwości wyłączenia tej funkcji, czyszczenie danych i deinstalacja aplikacji OLX nie pomoże.

W przypadku udostępnienia wyłącznie przez SMS należy przywrócić telefon do ustawień fabrycznych, jeśli wybrana metoda dotyczy udostępniania na Facebooku, Whatsappie czy Messengerze - powinna wystarczyć deinstalacja wskazanych aplikacji.

W ostateczności można też skorzystać z aplikacji Fliktu, dostępnej za darmo w Sklepie Play, która powinna umożliwić na nowo wybór wszystkich opcji udostępniania. Jest to jednak aplikacja zewnętrzna i jako serwis nie odpowiadamy za jej działanie.

W razie pytań pozostaję do dyspozycji. information_desk_person

Życzę udanego dnia!

Z pozdrowieniami,
Edyta

Tak jak pisałem wcześniej, usuń apkę olx-a i zainstaluj ponownie 

Opublikowano

Przecież napisała, że czyszczenie danych i deinstalacja nie pomoże. 

Więc tak. 

Odinstalowałem to ścierwo. Wyłączyłem telefon na kilka minut.

Włączyłem. Wyczyściłem pamięć RAM. Zresetowałem telefon. 

Ponownie pobrałem OLX 

Wchodzę w to ścierwo i od razu wybrałem kopiuj do schowka.

Tylko, że znowu zapamiętał ten wybór. Lepiej tak niż do Messengera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v