Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Tylko prawo mówi co innego i zabrania takiego używania ,no chyba że zestaw jest szeroki lub długi. 

U mnie psy ganiają za nieuzasadnione używanie koguta.

Czasami jedzie ciągnik z przyczepą 4 tony lub inną maszyną i k**wa błyska po oczach tym chińczykiem z allegro

no ja miałem 23 metry długości więc tak by się przydało 

Opublikowano

Robisz tak, ciągnik 100 km z przednim tuzem i 2 pługi jeden lewy drugi prawy i jedziesz do końca pola do przodu a w drugą stronę do tyłu, a pług chyba z anglii bo tam dużo rzeczy jest wymienione prawo-lewo 

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Tylko prawo mówi co innego i zabrania takiego używania ,no chyba że zestaw jest szeroki lub długi. 

U mnie psy ganiają za nieuzasadnione używanie koguta.

Czasami jedzie ciągnik z przyczepą 4 tony lub inną maszyną i k**wa błyska po oczach tym chińczykiem z allegro

Tu masz rację, malym ciągnikom koguty nie są potrzebne, chyba ze wykonują prace w pasie drogowym. Ja w swoim zetorku koguta nie mam i uwazam ze nie jest potrzebny ale przy wiekszych maszynach jest bardzo przydatny 

Opublikowano
1 godzinę temu, igor10246 napisał:

Robisz tak, ciągnik 100 km z przednim tuzem i 2 pługi jeden lewy drugi prawy i jedziesz do końca pola do przodu a w drugą stronę do tyłu, a pług chyba z anglii bo tam dużo rzeczy jest wymienione prawo-lewo 

Heh , no i rzeczywiście 👍

Gdyby nie Twoja odpowiedz pewnie do wiosny bym się zastanawiał co to za ustrojostwo

Opublikowano
38 minut temu, andrzej612b napisał:

Heh , no i rzeczywiście 👍

Gdyby nie Twoja odpowiedz pewnie do wiosny bym się zastanawiał co to za ustrojostwo

Ale ten z linku nie jest czołowy, zaczepiasz go normalnie z tyłu, tyle że on na lewą stronę orze...

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ale ten z linku nie jest czołowy, zaczepiasz go normalnie z tyłu, tyle że on na lewą stronę orze...

Chyba ze na przedniego tuza i do tyłu na wstecznym ;)

I tak do przodu do tyłu a bruzda jedna

Kombinowane

Opublikowano
Dnia 24.11.2019 o 23:04, witejus napisał:

chyba jedno zero za dużo mu się pykło

albo jedną dziewiątkę

3 godziny temu, michal3603p napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-3340-5245-z-niemiec-w-oryginale-super-stan-unikat-jedyny-na-olx-CID757-IDCsjjW.html

Rozumiem że zetory nadal mają zawyżone ceny, ale to już przesada 🤣🤣

za golasa bez obciążników i ramki? jak 2/3 wezmie za niego to niech sie cieszy że idiote znalazł

Dnia 25.11.2019 o 22:03, griga napisał:

a w PL pewnie z połtorej albo 2 lejki by za równowartość takiego od handlarza na wschodzie PL mógł kupić

11 godzin temu, Thomas2135 napisał:

A po co w ogóle kupować, szukać nie wiadomo czego jeśli rolnik nie ma prawa używać tego na drodze, bo i po co?

a wiesz ilu małych chciałoby sobie pomrugać bombami jak ten duży?

6 godzin temu, jacek1296 napisał:

Jedzie kretyn samym ciągnikiem na dwóch kogutach.

bo dostał od razu w gratisie od dealera do nówki to mryga se , w dzień to hvj , w nocy jest efekt 

Opublikowano

Toż tak, to pajace tylko tak jeżdżą na kogucie bo chce się dowartościować.

Jakoś jechałem do powiatu jefzie z naprzeciwka traktor i blika, dojeżdzam na równo a on przyczepę  d47 ciągnie, no kurła pajac.

• Like 1
Opublikowano

Idąc tym tokiem myślenia co niektórych to każdy tir powinien mieć koguta ,albo co tam jeden kilka bo to duże bydle 😏

Opublikowano
14 minut temu, jacek1296 napisał:

Koguty zostały wymyślone w określonym celu. Gdyby wszyscy używali ich na okrągło, to nie spełniałyby swojej roli, bo nikt by nie zwracał na nie uwagi.

Pier****sz pan głupoty. 

11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Toż tak, to pajace tylko tak jeżdżą na kogucie bo chce się dowartościować.

Jakoś jechałem do powiatu jefzie z naprzeciwka traktor i blika, dojeżdzam na równo a on przyczepę  d47 ciągnie, no kurła pajac.

Ale zwróciłeś na niego uwagę i miałeś się na baczności. 

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Idąc tym tokiem myślenia co niektórych to każdy tir powinien mieć koguta ,albo co tam jeden kilka bo to duże bydle 😏

Maszyny rolnicze to nie TIR-y. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v