Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie no Panie  faktycznie bez komentarza..  Chyba masz za dużo pieniędzy skoro za taki sam gównomiot chcesz dać dwa razy tyle bo niby ,,orginał''. Powiedz mi co tam jest tak cennego ?? Dasz 8 tyś i sprzedamy Ci mojego w idealnym stanie 

Opublikowano

Nie porównuj maszyny z tamtego materiału, która popracowała 2 sezony do maszyny po remoncie. A ile qr** kosztuje nowa maszyna? 10?15? Nie, Cynkomet 25, a tu 6-7 tyle tylko, że bez ocynku- slw za to z lepszego materiału. Zresztą, trzeba mieć trochę pojęcia, a nie być durnym gimbusem.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Nie no Panie  faktycznie bez komentarza..  Chyba masz za dużo pieniędzy skoro za taki sam gównomiot chcesz dać dwa razy tyle bo niby ,,orginał''. Powiedz mi co tam jest tak cennego ?? Dasz 8 tyś i sprzedamy Ci mojego w idealnym stanie 

Pokaż ten ideał .

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, TomiAgroKujawy napisał:

Nie porównuj maszyny z tamtego materiału, która popracowała 2 sezony do maszyny po remoncie. A ile qr** kosztuje nowa maszyna? 10?15? Nie, Cynkomet 25, a tu 6-7 tyle tylko, że bez ocynku- slw za to z lepszego materiału. Zresztą, trzeba mieć trochę pojęcia, a nie być durnym gimbusem.

Eeee hamuj się i nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie, a tak poza tym rochę kultury bo ja Cię nie obrażam

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

chamuj

Sam hamuj 🧐

Opublikowano
7 minut temu, zetorki12 napisał:

Pokaż ten ideał .

A co chcesz kupić czy tylko dupe mi zawracasz Panie najmądrzejszy ?

Opublikowano

Taczką pewnie zapieprzasz po polu, a 3.5 tonowy rozrzutnik mu mały 🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Chętnie bym kupił jak ideał w tak niskiej cenie . Po co przepłacać za nowy ? Pokaż .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

sporo można kupic rozrzutnik prawie w cenie złomu to po co firmy produkują i ludzie kupują małe nowe rozrzutniki ?

Bo są dofinansowania, tylko trzeba coś robić żeby je dostać z siedzenia pod sklepem nic nie dostaniesz

1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Chętnie bym kupił jak ideał w tak niskiej cenie . Po co przepłacać za nowy ? Pokaz .

Skoro używany to chyba nie nowy więc co Ty chcesz do nowego porównywać??🤔🤔

Opublikowano

Aha czyli ten kto nie bierze z chujni to jest menelem ? 🤔

4 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Bo są dofinansowania, tylko trzeba coś robić żeby je dostać z siedzenia pod sklepem nic nie dostaniesz

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

dupe mi zawracasz Panie najmądrzejszy

@ogarek to chyba do ciebie .:D

Opublikowano

Max 60 % netto z 25 tysięcy to ile? W dodatku nie każdy jest na VAT. Nie każdy chce się wiązać programem na 5 lat. Może potrzebuje tylko rozrzutnik i ma mały traktor. Kupi taki oryginalny za 6-7 i będzie latać, a oszczędzając 3-4 kupi za 3-4 klocki i co drugi rozrzuci widłami, bo się będzie wiecznie pier**lić. Listwy, łańcuchy i burty to nie wszystko. Mechanizm posuwu po latach użytkowania jest ch..a warty.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik7343 napisał:

sporo można kupic rozrzutnik prawie w cenie złomu to po co firmy produkują i ludzie kupują małe nowe rozrzutniki ?

Po pierwsze dofinansowania a po drugie to są tacy co kupią tylko nowe a na używane nawet nie spojrzą. Taki jeden duży rolnik kupił ostatnio jakis rozsiewacz Unii czy Sipmy no nie pamiętam, jakiś zielony. Dał za niego 17tys a ja kupiłem niedługo potem Kuhna za 3000 z 1998 roku i sieje identycznie jak ta jego nówka i ogólnie niczym sie nie rozni bo ten jego też bez zadnych komputerow i bajerów. 

Ale stwierdzil, ze juz polskiego nie kupi bo siewka ma dwa lata a juz niezłe płaty rdzy widać 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Aha czyli ten kto nie bierze z chujni to jest menelem ? 🤔

A czy ja coś takiego napisałem 🤔

Opublikowano
7 minut temu, zetorki12 napisał:

Przestań pierdzielić tylko pokaż .

Pokazywałem jak byłem mały teraz nie te czasy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v