Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, igor10246 napisał:

moje okolice ale Janusz total, chociaż znam agentów co resory do lemieszów spawali 

co w tym dziwnego ?? jeszcze pare lat temu kupowalem  lemiesze w hucie klepane z resorow- niestety facet poszedl na emeryture,a teraz hute likwiduja, w kopalnianej kuzni kolega potem je klepal

• AgroTeam
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-zawieszany-800l-biardzki-p-329-7-likwidacja-gospodarstwa-CID757-IDCsztp.html#9ad5db2c0e

Może któryś fanatyk marki chce?

6 minut temu, MF675ursus napisał:

C330 to ciąga? Dobra alternatywa dla mechanicznych Amazone czy Hassia?

https://sprzedajemy.pl/siewnik-accord-wroblew-2-e30984-nr58291633

Mnie cały czas korci kupić pneumatyczny, ten troszkę kosztuje ale w UK bywały poniżej 4tyś zł

Opublikowano
Dnia 13.11.2019 o 17:32, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

. Jak wiadomo wszelakie gazy do spalania potrzebują tlenu a w małym nieprzewiewnym miejscu może szybko go zabraknąć i będzie nie ciekawie

Wszystko potrzebuje tlenu do spalania. Nawet to drewno z "kozy" o której wspomniałeś.

Opublikowano

Pytanie - Na wieniec jakiego drutu idzie najwiecej na zbrojenie? 12-14? Robilem mala inwentaryzacje i musze podliczyc, czy musze cos dokupic. W ogole na wieniec robi sie zbrojenie plaskie, jak siatka, czy takie

image;s=644x461

Opublikowano

Zbrojenie takie jak dodałeś. 12 zbrojeniowa a oczka z 6 gładkiej.

Opublikowano
29 minut temu, Thomas2135 napisał:

Zbrojenie takie jak dodałeś. 12 zbrojeniowa a oczka z 6 gładkiej.

Dzieki

A gladkim jak gesto sie robi poprzeczki?

Z inwentaryzacji wyszło, że mam

zbrojeniowka

6 - 19m

8 - 7,5 m

10 - 2.6 m

12 - 125m

14 - 14 m

16 - 10m

18 - 44m

22 - 8m

gładki

6 - musze policzyć bo zwiniety na paru szpulach, a dzis nie zdazylem - kilkadziesiat zwojow, szpula kolo 1m srednicy

12 - 28 m

A wienca 20 - 30m

Opublikowano (edytowane)

24 minuty temu, soltys48 napisał:

Wiem u kogo to,parę km ode mnie 

Kolega szuka takiego forda na części, a ten z  linka ma cenę grubo zawyżoną i nawet nie ma ochoty jechać by go obejrzeć, no chyba ze gostek skory do duuużych negocjacji

Edytowane przez Pigmei
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v