Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, 6465 napisał:

To byś w garażu siedział i miał czas przyczepki tworzyć. 😁

Nie jest to optymistyczna wizja na przyszłość....

13 godzin temu, PRIMO napisał:

Na punkcie przyczep i osi to chyba schize już masz?🤔

A chyba mi się przejadło, garaż pusty stoi, ośki leżą, a jakoś chęci nie mam....

12 godzin temu, slawek74 napisał:

A czemuż to?

Miejsca nie mam na trzymanie tego

12 godzin temu, Bananek napisał:

bratrolnika też ma 😉

Ma, i to kiedy tylko chce

3 godziny temu, extrabyk napisał:

W razie W mogę Ci okazyjnie mniejszą przyczepę odsprzedać 😉 

Lepiej byś powiedział że mogę twoim sąsiadem zostać

26 minut temu, Agrest napisał:

@zetorki12 sprzętu na bobery szukał, może to jest coś dla niego

Kurde, jak rogaliq na posty zaczynam odpisywać, cytowanie z dwóch stron wstecz.....

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kurde, jak rogaliq na posty zaczynam odpisywać, cytowanie z dwóch stron wstecz.....

I robić przyczepy Ci się odechciewa ... 🤔

Opublikowano
22 minuty temu, bratrolnika napisał:

A chyba mi się przejadło, garaż pusty stoi, ośki leżą, a jakoś chęci nie mam....

Spokojnie to tylko chwilowa niemoc. 

Nie obejrzysz się a już będziesz dłubał w garażu. 

Opublikowano
29 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurde, jak rogaliq na posty zaczynam odpisywać, cytowanie z dwóch stron wstecz...

Zaraziłeś się? Senność i lenistwo też przejawiasz?

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A chyba mi się przejadło, garaż pusty stoi, ośki leżą, a jakoś chęci nie mam.... Albo poswiateczno sylwestrowe obzarstwo i lenistwo się udzieliło. Albo jak to w Nowym roku. Nowy rok Nowy ja☺

Opublikowano

No to Cię zmotywuję. Wypier.... to garażu na chleb zarobić. 😂

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Bardziej nazwałbym to brakiem weny😕

To normalne po świętach. 

Opublikowano
2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Za tę ostatnią sprzeczkę to możesz w pysk dostać. Już jednemu obiecał. Najwyżej kuzyna wyślesz😅

O kurła🙈🤔 Mi nic nie obiecał więcej zaryzykuję 😂

Opublikowano
7 minut temu, Thomas2135 napisał:

No to Cię zmotywuję. Wypier.... to garażu na chleb zarobić. 😂

I bez tego na chleb wystarcza

7 minut temu, Marecki2922 napisał:

Brat a może to wirus SKS 😀

To może być to.....

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/osie-do-przyczepy-CID757-IDCOEED.html to ja mam lepsze bo z kołami i tansze☺ A o chłopak ma też tanio zamki do burt. chyba sobie kupię parę kompletów jak będę ta swoją robił.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jedrus2020 napisał:

Linka wstawić to nie łaska? Ręce mi się trzęsą, źle zaznaczę to strona się nie otwiera, a tak to klikam i mam ;)

Co do przyczepy: z HL-ki to ona ma najprawdopodobniej dokumenty i może tabliczkę znamionową. W oryginale to była D-50 (6T) - sztywna. Tylny "wózek" trochę "przespawany", stara obrotnica. Najprawdopodobniej jest to pełnowartościowa przyczepa, ładnie "zrobiona" ale na przeglądzie może być kłopot jak się trafi na świadomego diagnostę...

Dziwna sprawa - w oryginalnym poście nie mam linka a jak go zacytowałem to się pojawił. Ktoś powie dlaczego?

Edytowane przez wlamaj1
Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

pier**lisz farmazony nie jeden polak ma więcej pojęcia o mechanizacji więcej niż francuz i Duńczyk .. porównaj jak wygląda traktora od pierwszego właściciela w Polsce a tam 

traktory poleasingowe i dzierżawę  80% nie nadaję się odsprzedania .. we Francji  strasznie katują ciągniki  bo widziałem u jednego handlarza fendty z Francji były w wieku ok 10 lat i każdy przechodził na warsztacie konkretny remont i nakładanie nowego lakieru , widziałem też przed naprawa i nie wyglądały za dobrze. chyba ze dobrze poszukasz sobie od rolnika ....  bo tam jak kupujesz ciągnik każdy stary oddaje w rozliczenie  a ci dopiero oddają do komisów 

pojedź do duńczyków zobaczysz jak sie dba o maszyny na prawdziwych farmach 

maszyny zawsze garażowane ciągle serwisowane ( brat wiedział jak szykowali lexiona 770 do żniw ) wywalili z niego sały kontener prawie nowych części aż brat rozważał że ten kontener zabierze i na olx sprzeda części 

po jednym sezonie wymieniali wszystkie paski ,przewody hydrauliczne , przenośniki łącznie z ich obudowami , WSZYSTKIE łożyska jakie były w konbajnie itp dosłownie rozebrali w drobny mak i od nowa poskładali 

ciągnik wyjedzie w pole chociaż na godzine i jest myty i chowany pod dach 

maszyny w dani są bardzo zadbane bo jak to duńczycy mówią MAJĄ BYĆ NIEZAWODNE 

dodatkowo maszyny w dani są bardzo drogie ( tanie są tylko uszkodzone ) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v