Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

cena dobra ale gdzieś całą dupe zgubił ;)

On nawet żadnej dźwigni od hydraulik nie ma. czyżby wersja specjalna

3 minuty temu, igor10246 napisał:

to już jest chore, za to to fendta 3xxc lub 500 kupi albo i nowego jakiegoś w tej samej mocy 

Za taki ciągnik? No cóż chce może wziąc pieniądze ,które za nie go dal.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Za jednym przejazdem zaorane, uprawione i zasiane

A on sieje czy tylko ciąga? Lejków połowy nie ma albo pozamykane co po niektóre.

Opublikowano
8 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

@Rolnik1973 paczaj 

Może nowszą stylizację by wziął? 

7 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Na moje tam żadna nie  narzekała

@Thomas2135 taką wiem w Germanii z uszkodzonym SWORZNIEM za 1/3 wartości tej 

Opublikowano
9 godzin temu, igor10246 napisał:

można sprzedać lub sprzedawać, ten gościu jest w tej drugiej grupie bo z taką ceną to nawet jeleń się zastanowi 

On nawet nie chce sprzedawać, tylko pochwalić się że ma, i że go stać na bezzasadne wydawnictwo pieniędzy, jakim jest wykupienie ogłoszenia o które nikt nie zadzwoni

Opublikowano
5 godzin temu, sladan napisał:

Cena kosmos za tą kosiarkę jak dla mnie

Wg mnie rozsądna jak za 5 letnią kosiarkę, której historię znasz i wiesz ile kosiła, w jakim terenie. Przydałaby mi się jakaś, ale na razie są inne wydatki.

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

On nawet nie chce sprzedawać, tylko pochwalić się że ma, i że go stać na bezzasadne wydawnictwo pieniędzy, jakim jest wykupienie ogłoszenia o które nikt nie zadzwoni

być może masz rację a może myśli że jak ktoś da tyle to sprzeda a nie da to niech stoi ,jeść temu nie daje

Opublikowano
18 minut temu, Thomas2135 napisał:

Wg mnie rozsądna jak za 5 letnią kosiarkę, której historię znasz i wiesz ile kosiła, w jakim terenie. Przydałaby mi się jakaś, ale na razie są inne wydatki.

Historia na pewno na +

Ale wg mnie i tak dużo jak za 2.5 metra, z napędem na paski na dodatek

Opublikowano
32 minuty temu, witejus napisał:

być może masz rację a może myśli że jak ktoś da tyle to sprzeda a nie da to niech stoi ,jeść temu nie daje

Osobiście nie lubię czegoś sprzedawać i sprzedawać, lubię szybki biznes, nawet kosztem mniejszego zarobku

• Like 1
Opublikowano

Ceny sa z kosmosu bo jeden patrzy na drugiego. Rozmawialem z kilkoma sprzedajacymi ostatnio i mowie wszystko ok tylko skad taka cena. A gosc mowi po tyle stoja sa jeszcze drozsze. A klamot wart minimum 30% mniej. I tak sobie stoi jeden z drugim.

Opublikowano (edytowane)

Ty coś wiesz o cenach z kosmosu. Pamiętam historię sprzedaży twojego perszinga zwanego c 360-3p. Wtedy byłeś sprzedającym i mogłeś wystawić za tyle, bo tak ci się podobało, itp. Teraz stawiasz się w roli kupującego i już inna gadka. 😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja wiem czy była to cena z kosmosu? byla wysoka chcialem odzyskać monety, które w niego zainwestowałem i mi sie udało więc w czym problem? cena była realne choć towar musiał trafić na tego jedynego.

Opublikowano
1 godzinę temu, czesio200 napisał:

Ja wiem czy była to cena z kosmosu? byla wysoka chcialem odzyskać monety, które w niego zainwestowałem i mi sie udało więc w czym problem? cena była realne choć towar musiał trafić na tego jedynego.

Była z kosmosu 😂

Jeżeli faktycznie za taką cenę sprzedałeś, to znalazłeś naprawdę dobrego jelenia 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v