Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, niezlygagatek napisał:

Hmmm no tak masz rację, ale o tso chodzi to pojęcia nie mam 😉

ktoś się pytał ile kosztuje za km lawet do PL. Coś się pochrzaniło jak wciskałem cytuj. Trudno.

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

hahaha.łowcy okazji pożal sie Boze🤣

Ja i część osób piszemy, że fejk, a Ty dalej próbujesz kogoś wyzywać od łowców okazji. Zluzuj trochę, 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, red83 napisał:

Lub linki z ogłoszeniami aut... i to i tamto odpycha😀

Salma Hayek😍 Eva Longoria 😍Monika Belluci😍

przecież to stare d...y

Nawet @extrabyk to przy nich małolat hehe

Edytowane przez rocknrollnik1
  • Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Handlarze nie znają umiaru.ja kiedyś byłem oglądać auto i chciałem odrazu o 1000 z ceny urwać to nie sprzedał a potem się dowiedziałem że handlarzy na prawie 2 tysie urwał i kupił.

sąsiad jak sprzedawał 60-tkę to handlarzyna przyjechał  z 400 km i tak się targował ,że  sąsiad się poddał i sprzedał za grosze.jeszcze tylną belkę od 912 w cenie od niego wycyganił ,którą mi obiecał sprzedać.Przecież nawet tej belki by nie wcisnął do 60-tki.

4 godziny temu, extrabyk napisał:

Jeśli gość robi to systematycznie i inteligentnie to już tych zaliczek trochę ma...a jak ma kasę to ma dobrego adwokata...czyli prawnie nikt mu nic w tym kraju nie zrobi...

w końcu miarka się przebierze i "trafi kosa na gówno"

Opublikowano (edytowane)

Skrót doktor piszemy dr bez kropki bo kończy się na r. 😁  

Tak przy okazji koledzy. Ile jest warta przyczepa 3 tonowa z burtami drewnianymi , sztywna z papierami?Stan dostateczny. 1000zl ?

Edytowane przez ŻemPitek
Dodatkowe zapytanie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v