Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
rafix255 napisał:

oooooooo domówki ze szwagrami są najlepze.... znam z życia:)

chyba, że masz jebniętego szwagra tak jak ja. na szczęście drugi jest jak brat, którego nigdy nie miałem.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, rafix255 napisał:

cgłop mojej siostry jest spoko... w tym samym wieku jesteśmy ale brat zony psychopata.... a po wódce z łapami leci...tzn leciał bo jest grzeczny juz:)

Dostaje czerwonej gorączki no cóż zdarza się roznie organizm reaguję na alkohol 

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, krilan06 napisał:

Nie wiem czy widziałeś, polny Cię wyzywa i obraża na youtube

Widziałem, dostanie po mordzie

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano

Wow! Ale się dzieje na tym Youtube.  Śledczy i sądy mieli by tam trochę roboty.

I po przeczytaniu kilku komentarzy to widzę że jest duże prawdopodobieństwo spełnienia gróźb,  bo żyjecie w swoim kręgu, macie opatrzone już swoje facjaty, i na mieście można nie tylko trampka na twarzy zaliczyć ale i kosę pod żebrem. 

A jak na konkret szajbę trafi to i do domu trafi. 

Opublikowano

agrest święte słowa

Agrest napisał:

Wow! Ale się dzieje na tym Youtube.  Śledczy i sądy mieli by tam trochę roboty.

I po przeczytaniu kilku komentarzy to widzę że jest duże prawdopodobieństwo spełnienia gróźb,  bo żyjecie w swoim kręgu, macie opatrzone już swoje facjaty, i na mieście można nie tylko trampka na twarzy zaliczyć ale i kosę pod żebrem. 

A jak na konkret szajbę trafi to i do domu trafi. 

jeszcze się nie jednemu odechce tego Youtubowania . bo ludzie różne mają pomysły

Opublikowano

Inaczej działa ubliżenie komuś twarzą w twarz, a inaczej publicznie, zwłaszcza w wieku 15 -25lat.

Testosteron, ambicja, duma, podżeganie ze strony mało ogarniętych znajomych, stres i mamy gotowy wyrób psychola.  Szczypta dopalacza i hamulce puszczają. 

Opublikowano

Od kogoś pewnie dostanie, po 10 minutach jak to opublikował to już mi ktoś podesłał jego adres, imiona rodziców, wszystkie informacje. Za daleko mieszka żeby mi sie tam chciało jechać a bić go nie mogę bo będzie wiadomo kto i tylko problem. 

Opublikowano

Tylko że to działa w obie strony. Pewnie takie samo info ma i on o tobie bo życzliwi doniosą i chcą mieć show.

I co jak jemu będzie się chciało pojechać? I nie koniecznie do Ciebie a do twojej dziewczyny?

Już same filmy i seriale dostarczają wielu scenariuszy, a najczęściej oparte są na faktach.

Opublikowano
55 minut temu, MarcinNH napisał:

Widziałem, dostanie po mordzie

Będzie druga gala pounch down. Zapiszcie się i rozwiążecie spór. 20 tyś do wzięcia.

Opublikowano (edytowane)

Robią filmy, live w necie, niektórzy robią z siebie kino i chcieliby same pochlebne komentarze, bo jak nie to to hejt.

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v