Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jeśli silnik szlak trafił to rozbierz od d*p.. strony rozkręć porozcinaj silnik i samo zejdzie 

Opublikowano (edytowane)

A po co ? ściągasz tył z łożyskiem, potem stojan, przewijasz i składasz. Chyba, że padło łożysko z przodu. Dobry palnik i grzanie - powinno zejść, jak nie, to naciąć tuleję rotora

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

A ja mam zuptora 15kw i działa tyle lat ale nie wiem jak inne ale ten zuptor to drogi jest, kupiłem dla tego bo koło mnie baber ma mieszalnik 3t i miele 2 razy dziennie i z 10 lat tak miele i dla tego i ja zuptora kupiłem i działa bez awaryjnie 3lata.A teraz jakby ktoś szukał nowy mieszalnik tanio to jest taki producent co produkuje żmijki i mieszalniki solidnie i tanio.

Opublikowano
11 minut temu, soltys48 napisał:

Po dwóch dniach wkurwiania olałem temat i kupiłem drugi

Panowie a może który byłby chętny na wał rurowy 11 rurowy z kompletną ramą szerokości 3m?Stan jak nowy

a za ile byś oddał ten śrutownik? rury masz do niego?

Opublikowano

jest komplet wszystko, na tą chwilę nie jest na spzredaż

po pierwsze żeby go wyciągnąć to trzeba wyciagnąć ze stodoły z 80 kulek siana

po drugie cały czas liczę ,że kolega ogarnie przekładnie i zrobimy na WOM do kukurydzy

Opublikowano

do ilu to ciężko powiedzieć może być i do poprawek bo wcześniej miałem plan robić cały bo wyciął bym na laserze a teraz szukam coś w dobrych pieniądzach. ostatnio były na olx kilku letnie po 1800 kompletne w ciagu 3 dni poszły teraz nic nie widzę

Opublikowano
36 minut temu, soltys48 napisał:

Taaa........Myślisz,że nie grzałem??

A Ty nie pomyliłeś grzania??:ph34r:

Opublikowano

@soltys48 wiem że Ty łursusami gardzisz 😊ale wszytko jesteś w stanie załatwić ,to może mi znajdziesz  934/914 powyżej 90 roku 

Opublikowano (edytowane)

Bo wypowiedzi wnioskuje że obstajesz się za JD. 
Bo jak dla mnie arbros wyje jak każdy inny ciągnik. 
Osobiście to bym chciał porównanie spalania Arbrosa do mtz 1221 na pompie motor pal. Obstawiam że Arbros by przegrał. :) 

Edytowane przez stuart
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

Mogę dać Ci namiar na kumpla co tym się zajmuje

Oki. Jak nic sensownego nie znajdę to się przypomnę 

Opublikowano
2 minuty temu, stuart napisał:

Bo wypowiedzi wnioskuje że obstajesz się za JD. 
Bo jak dla mnie arbros wyje jak każdy inny ciągnik. 
Osobiście to bym chciał porównanie spalania do mtz 1221 na pompie motor pal. Obstawiam że by przegrał. :) 

A co tu porównywać ? arbuz obwieszony obciąznikami jak choinka na wigilię, opony prawie 2x takie jak w jd ... jak chcą porównanie to niech korbanek da ciągnik o takiej samej wadze i takim samym rozmiarze kół ... ale nie, nie da bo by przegrał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v