Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

To nie o ruch chodzi tylko o blikanie.

Te co pokupili nowe traktory to polna droga gnój wiezie i blika, mało tego trześie na polu i blika, no gdyby było ciemno no to jeszcze ale w południe na polu🤔

kiedyś już pisałem, ale niech będzie że się powtórzę-znajomek to jak po kiszonkę za stodołę jedzie to koniecznie na dwóch kogutach musi

• Haha 1
  • AgroTeam
Opublikowano

Ktoś się kiedyś pytał o duży zawieszane. Tutaj trzeba sklecić żywica beczkę https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/feldspritze-rau-d2/1215368967-276-3985

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Pier****sz pan głupoty.

Nie pan. I nie głupoty. I nie pier****lę. Sama prawda.

Wszyscy są zobowiązani do używania śwateł mijania i nikt nie zwraca specjalnej uwagi na innych uczestników ruchu. Ale ja zobaczysz koguta, to zwracasz szczególną uwagę. To, że idioci chcą się dowartościować kogutami, to nie znaczy, że należy no to dawać przyzwolenie. Jeszcze raz powtórzę: koguty zostały wymyślone w ściśle określonym celu. Koniec i kropka. Nadużywanie powinno być surowo karane.

• Like 5
Opublikowano

Tak odnośnie tych kogutów . Śmieszą na małych traktorach . No ale kiedyś w nocy zgasł mi traktor na środku skrzyżowania z główniejszą drogą ... Jak ja wtedy żałowałem że mignąć nie mam czym . Na szczęście nic nie jechało i szybko dało się dziada odpowietrzyć .

Opublikowano

Kogut tresuje "cfaniaczków" szczególnie jak jedzie się po ciemku .... od razu widać że zwalniają i zjezdzają bliżej pobocza, najlepiej jezdzi się od 1-2 w nocy bo wtedy praktycznie ruchu nie ma

Ostatnio jechałem z balotami to nawet policjany zwolnili i zjechali na pobocze mimo dość szerokiej drogi a było to w dzień także widzieli co jest za ciągnikiem ;)

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Też mam na ursusie koguta i to mie ot za 5zł na magnes tylko lepsza liga, ale razu go nie włączył bo głupio żeby palcami wytylali.

a do czego ty chcesz go włączać ? do pługa 3 skibowego ? bo kultywatora 2,5m ? mozesz se impreze w garażu zrobić ja go włączyć 😁

Opublikowano
Dnia 26.11.2019 o 12:01, Thomas2135 napisał:

A po co w ogóle kupować, szukać nie wiadomo czego jeśli rolnik nie ma prawa używać tego na drodze, bo i po co?

Po to żeby tresować tych co myślę że są panami dróg

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

Po to żeby tresować tych co myślę że są panami dróg

Ja się dziwię Twojemu ojcu że Cię jeszcze nie ,,wytresował'' do roboty. Siedzisz ciągle na forum i pierolisz trzy po trzy.

Opublikowano

Już ze 3 lata ten urlop. Szeryf się znalazł, bohater w necie...?

Opublikowano

Może z jego umiejętnościami niema roboty w gospodarstwie

Taki drugi Ferdek-rolnik

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A skąd te teść ? 🤔

No widzisz ... tak to się kula 😎 Jak to mówią... nie ma płacy nie ma pracy

A nie lepiej wziąć się do uczciwej roboty. Nikt od razu nie dostanie zarobków czy posady prezesa, trzeba do wszystkiego dojść przez ciężką pracę i sumienność. 

Mówią że nie od razu Rzym zbudowano i coś w tym jest.

Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Nie pan. I nie głupoty. I nie pier****lę. Sama prawda.

Wszyscy są zobowiązani do używania śwateł mijania i nikt nie zwraca specjalnej uwagi na innych uczestników ruchu. Ale ja zobaczysz koguta, to zwracasz szczególną uwagę. To, że idioci chcą się dowartościować kogutami, to nie znaczy, że należy no to dawać przyzwolenie. Jeszcze raz powtórzę: koguty zostały wymyślone w ściśle określonym celu. Koniec i kropka. Nadużywanie powinno być surowo karane.

Jak już powiedziałem "PIER****SZ PAN GŁUPOTY ".

Sytuacja ze żniw. 

Jadę swoim łursusem z dwiema przyczepami na pole z przeciwka jedzie sznur samochodów osobowych a tu nagle jakiś debil wyprzedza na chama TIR-em i idze na czołowe z osobowymi i mus ostre hamowanie żeby ten debil się zmieścił a to przez to że miałem spaloną żarówkę w kogucie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v