Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, migacz napisał:

I pomyśleć że jak czytam wasze opinie o rozrzutnikach i myślę o tym że mojego ruska chcę sprzedać od początku garażowanego po remoncie podłogi i w miarę dobrym stanie za 1800 zł to nie wiem czy nie za tanio.

Ruski ? Ja mam taki jeszcze z drewnianą podłogą , deski zakonserwowane to i pare lat trzymają się ale przydało by się je juz wymienić (strach wozić żwir czy Cos ciezkiego) bo na zboże to jeszcze wytrzymuje 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

@Bananek mogę skoczyć rzucić fachowym okiem, daleko nie mam😉

już nie chce jeśli podstawowym budulcem tego rozrzutnika jest gnoj. :)

Agrest napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

pokaż go

A fuj, dermatolog co parcha chce oglądać?😁

A ten tylko o jednym.

Opublikowano
10 godzin temu, mf362 napisał:

Ruski ? Ja mam taki jeszcze z drewnianą podłogą , deski zakonserwowane to i pare lat trzymają się ale przydało by się je juz wymienić (strach wozić żwir czy Cos ciezkiego) bo na zboże to jeszcze wytrzymuje 

Ja swoim tylko gnój woziłem. Opony ma zamiast oryginału od busa założone i walki wyprostowane bo tak lepiej trzepał. Stoi w garażu i gość jeden był za tysiąc chciał kupić. Bo stary. Mówię mu że niech szuka takiego spod chmurki i sobie poremontuje to zobaczy ile był wart. Pojechał i tyle.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, migacz napisał:

Ja swoim tylko gnój woziłem. Opony ma zamiast oryginału od busa założone i walki wyprostowane bo tak lepiej trzepał. Stoi w garażu i gość jeden był za tysiąc chciał kupić. Bo stary. Mówię mu że niech szuka takiego spod chmurki i sobie poremontuje to zobaczy ile był wart. Pojechał i tyle.

I prawidłowo :)

w dobrym stanie nawet są po 5tys te ruskie , ja mialem kola z jakiegoś samolotu a teraz są polskie felgi i opony 11.5-15.3

Opublikowano

Mam ruskiego i nowego od moskita. Ten nowy ani połowy tego nie przeżyje co tamten. Trzeba się tego starszego pozbyć bo 2 zbędne. A za 5 lat będziemy szukać jakiegoś z zachodu dużego na 2 pionowe walki z możliwością siania wapna bo ten więcej nie da rady pewnie

Opublikowano

Trochę za drogo jak na kurnik. 

Pojechać bez skrzyni biegów to nie pojedzie, chyba że lawetą do huty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v