Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mówię ze ludzie dużo rzeczy wstawiają w zdj encjach które dla nich nic nie znaczą a kto ma głowę pamieć to to widzi.

Powiedzmy uziu92 wstawił zdjęcie ostatnio gdzie jest nietypowa linia energetyczna na tle, jedyna taka w moim regionie ale i tak wcześniej wstawił zdjęcie obok domu mego znajomego jak obrabia pole z 25 km odemknie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
33 minuty temu, rogaliq napisał:

2-3 dniówki to nie mało a weź przy takiej kasie nazbieraj na normalne życie z kobieta u boku ,ślub i inne materialne duperele, znajomy w robocie z dziewczyną wynajmuje mieszkanie to 1300 nie ma a wypłata może o tysiak wyższa lub co najwyżej 2 razy taka , jak kto nie ma co liczyc na sponsoring/ znaczny wkład finansowy ze strony rodziców to połowe czasumiędzy 20- 30 rokiem życia poświęci na zarabianie i odkładanie na to 

To zmień robotę na bardziej popłatną i się żeń . We dwoje nawet biedę lepiej jest klepać . 😏

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

To zmień robotę na bardziej popłatną i się żeń . We dwoje nawet biedę lepiej jest klepać . 😏

Albo niech weźmie babę bardziej obrotna od niego to go utrzyma 😂 a on będzie prał i obiady gotował 😂😂😂

Opublikowano

Baby to inwestycja bez zwrotna,może coś z tego będzie lub nie a jak ktoś przelicza wszystko na dniówki to prędko baby nie znajdzie.

Opublikowano

Skonczcie pier...mówić 😅

Przez święto mam wrazenie, ze dziś "Rolnik..." 😂

Opublikowano
28 minut temu, Wiesi0 napisał:

Baby to inwestycja bez zwrotna

Znajdź taką która wie ile wart jest pieniądz, to nie będziesz narzekał

26 minut temu, Paulina1985 napisał:

Skonczcie pier...mówić 😅

Przez święto mam wrazenie, ze dziś "Rolnik..." 😂

Jak się ładnie zakrecisz to będzie, ten twój😉

Opublikowano

Jeden z najlepszych polskich filmów.

Ja obecnie siedem dusz na tv4 oglądam

Opublikowano
48 minut temu, marulekk napisał:

człowiek by polerzał ale nie iść po smrodzić  sie trzeba

ja specjalnie urlop wzioł wczoraj by odpocząć od tych debili i złodziei przed świętowaniem a sie okazało że u kogo innego była okazja posmrodzić i przypomnieć sobie stare dobre czasy , jutro może tez coś sie podziała, szkoda że dziś nie można w pierdolniku posiedziec i dłubac bo też bym w domu nie siedział ani na cmentażu nie leżał ale zaraz rodzina zacznie gadać i ludzie oczami zjedzą jak ktoś przyuważy że dziś "pracuję"

1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

właśnie kobieta to drogi sport 

dokładnie , czy to na całe życie czy na jeden "numerek"

58 minut temu, bratrolnika napisał:

Znajdź taką która wie ile wart jest pieniądz,

czyli znów jak ktoś powiedział biedniejszą od siebie bo te bogatsze w porównywalnym lub młodszym wieku na pewno same tego nie wypracowały co mają dzisiaj

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Nie raz były proponowane, tylko niektórzy nie chcą sobie polepszyć

już sobie przeliczyłem to , jeśli zarobię za granicą/na zachodzie PL /w stolicy i za zaoszczędzone pieniądze będę chciał coś sobie kupić co znów ludzie powiedzą że to mi niepotrzebne/nieuzasadniony ekonomicznie zakup/itp itd, żeby mieć stale cały czas dobry hajs to w okolice miejsca pracy trzeba byłoby sie przeprowadzić porzucając hobby /gospodarstwo/wieś a w nowe miejsce tego raczej tego sie nie zabierze

Opublikowano
2 minuty temu, rogaliq napisał:

znów jak ktoś powiedział biedniejszą od siebie

Wystarczy żeby w głowie miała poukładane

2 minuty temu, rogaliq napisał:

znów ludzie powiedzą że to mi niepotrzebne/nieuzasadniony ekonomicznie zakup/itp itd,

Zrozumiesz kiedyś że na ludzi nie ma co patrzeć, ani zbytnio nie ma co słuchać tego co mówią

Masz swój rozum czy nie???

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, rogaliq napisał:

znów ludzie powiedzą że to mi niepotrzebne/nieuzasadniony ekonomicznie zakup/itp itd,

Co Ty ciągle z tymi ludźmi ? Jak już koniecznie chcesz słuchać innych , to znajdź takich , którzy podniosą na duchu , a nie ciągle dołują .

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Znajdź taką która wie ile wart jest pieniądz, to nie będziesz narzekał

Ja nie narzekam wo-gule. Tylko napisałem kawalerom zęby nie żałowali.

3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

Skonczcie pier...mówić

Ty wyszłaś za bogatego męża.Wiec ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v