Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wólka skromowska albo borki

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie wólka , a co najwyżej Wola . Ty Wiesio skąd ? Łukówiec ?

Opublikowano

Kurczę i na mnie miałeś teczkę, nie wiem czy już zacząć się bać?

Z drugiej strony nic nie ukradłem, nie wyłudziłem, nikogo nie pobiłem nie zgwałciłem, to czego się bać?🤔

Opublikowano

Zetorek to ma drzwi na odwrót zrobione to jego każdy rozpozna 😁😁😁😁😁

Opublikowano
3 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Gmina Przesmyki.

Oooo . To skąd znasz te okolice ?

@ogarek nie na odwrót . To inni mają źle . :D

Opublikowano
12 minut temu, zetorki12 napisał:

Pierwsze słyszę . Coś o kimś z Rokitna pisałeś ? To dość daleeeeko . :D

W moją ?   Weszłaś ??

Ale ma szwagra. Ty z drugiej str. Lubartowa niż Rokitno, z tego co tłumaczył.

Całkiem przypadkiem się zgadałem z nim to. Gdy przyszedł akurat było twoje foto otwarte i z ciekawości zapytałem czy nie wie gdzie to jest. Popatrzył i mówi że wie, że u szwagra na wiosce.

Opublikowano

Nie chce pisać dokładnie skąd bo do mnie wchodzą rozmaite ludzie co dziennie i mają 0 postów, o takie profile i mnie obserwują..

Opublikowano (edytowane)

Paczaj  co cię nie zgwalca albo nie zaplodnia bo tu już były takie przypadki 😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, Wiesi0 napisał:

200-300zł to nie majątek.

2-3 dniówki to nie mało a weź przy takiej kasie nazbieraj na normalne życie z kobieta u boku ,ślub i inne materialne duperele, znajomy w robocie z dziewczyną wynajmuje mieszkanie to 1300 nie ma a wypłata może o tysiak wyższa lub co najwyżej 2 razy taka , jak kto nie ma co liczyc na sponsoring/ znaczny wkład finansowy ze strony rodziców to połowe czasumiędzy 20- 30 rokiem życia poświęci na zarabianie i odkładanie na to 

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Oooo . To skąd znasz te okolice ?

@ogarek nie na odwrót . To inni mają źle . :D

Wstawiłeś rzekę a tam są 2 i wiedziałem ze mieszkasz na19 koło kocka.Ale dość często też tamtędy jeżdżę.

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Kurczę i na mnie miałeś teczkę, nie wiem czy już zacząć się bać?

Z drugiej strony nic nie ukradłem, nie wyłudziłem, nikogo nie pobiłem nie zgwałciłem, to czego się bać?🤔

No masz teczkę, ale muszę zaktualizować. Bo teraz się okazuje że jednak kredyt brałeś, a widniejesz jako ,,bogaty bez kreski więc podejrzany,,

Więc aktualizacja na korzyść dla ciebie ;)

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, damianzbr napisał:

Ale ma szwagra. Ty z drugiej str. Lubartowa niż Rokitno, z tego co tłumaczył.

Całkiem przypadkiem się zgadałem z nim to. Gdy przyszedł akurat było twoje foto otwarte i z ciekawości zapytałem czy nie wie gdzie to jest. Popatrzył i mówi że wie, że u szwagra na wiosce.

A to wszystko możliwe . 😏

A co byś chciał za spalenie teczki ? 9_9

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 minuty temu, rogaliq napisał:

2-3 dniówki to nie mało a weź przy takiej kasie nazbieraj na normalne życie z kobieta u boku ,ślub i inne materialne duperele, znajomy w robocie z dziewczyną wynajmuje mieszkanie to 1300 nie ma a wypłata może o tysiak wyższa lub co najwyżej 2 razy taka , jak kto nie ma co liczyc na sponsoring/ znaczny wkład finansowy ze strony rodziców to połowe czasumiędzy 20- 30 rokiem życia poświęci na zarabianie i odkładanie na to 

Chodziło mi jak ktoś by był starym kawalerem w ostateczności no ale teraz jest rolnik szuka żony więc nadzieja jest.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, zetorki12 napisał:

A to wszystko możliwe . 😏

A co byś chciał za spalenie teczki ? 9_9

Ty dobry patent na zarobek. 👍

Palenie za kasę teczek o których istnieniu wiem ja i moja fantazja :D

A co by było jak by się okazało że mam zdjecia połowy AFfotowiczów jak się całują nie ze swoją żoną.

UUUUU ale bym natrzaskał kasiory.

A może faktycznie mam takie pikantne fotki????

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

Kredy to nie jeden brałem ,wtedy dawali niskoprocentowe obrotowe. Lokaty trochę lepiej stały to brałem na wszelki wypadek.😁

Jak jest definicja dla bogaty?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kredy to nie jeden brałem ,wtedy dawali niskoprocentowe obrotowe. Lokaty trochę lepiej stały to brałem na wszelki wypadek.😁

Na pewno musi uprawiać agrest. Ale kuga m tu nie pasuje, bo ja też mam kuga a ja nie bogaty.. :(

A i 5 ciągników każdy do swojej maszyny musi być u bogatego.

Opublikowano

A to musiałeś się zapatrzeć na moją kugę i nabyłeś, chyba że masz tą z oleistych😁

Jednak nie masz teczki, bo dane nieaktualne

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie łatwo każdego namierzyć,Youtuberów, nawet po tablicy rejestracyjnej,drodze,czy słupkach na drodze,rzekach,terenie,słupach energetycznych,budynkach.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

no ale teraz jest rolnik szuka żony więc nadzieja jest.

dla rolników , kogoś kto pracuje na etacie poza rolnictwem , ziemi nie uprawia a na wsi tylko mieszka chyba nie ma sensu pokazywać , z reszta nawet  rolnikiem sie nie czuję bo z ziemi się nie utrzymuję 

Przed chwilą, Agrest napisał:

jeśli w jesteś sporo powyzej średniej  powierzchni gospodarstw to wg mnie już  jesteś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v