Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wólka , a co najwyżej Wola . Ty Wiesio skąd ? Łukówiec ?

Opublikowano

Kurczę i na mnie miałeś teczkę, nie wiem czy już zacząć się bać?

Z drugiej strony nic nie ukradłem, nie wyłudziłem, nikogo nie pobiłem nie zgwałciłem, to czego się bać?🤔

Opublikowano

Zetorek to ma drzwi na odwrót zrobione to jego każdy rozpozna 😁😁😁😁😁

Opublikowano
3 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Gmina Przesmyki.

Oooo . To skąd znasz te okolice ?

@ogarek nie na odwrót . To inni mają źle . :D

Opublikowano
12 minut temu, zetorki12 napisał:

Pierwsze słyszę . Coś o kimś z Rokitna pisałeś ? To dość daleeeeko . :D

W moją ?   Weszłaś ??

Ale ma szwagra. Ty z drugiej str. Lubartowa niż Rokitno, z tego co tłumaczył.

Całkiem przypadkiem się zgadałem z nim to. Gdy przyszedł akurat było twoje foto otwarte i z ciekawości zapytałem czy nie wie gdzie to jest. Popatrzył i mówi że wie, że u szwagra na wiosce.

Opublikowano

Nie chce pisać dokładnie skąd bo do mnie wchodzą rozmaite ludzie co dziennie i mają 0 postów, o takie profile i mnie obserwują..

Opublikowano (edytowane)

Paczaj  co cię nie zgwalca albo nie zaplodnia bo tu już były takie przypadki 😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, Wiesi0 napisał:

200-300zł to nie majątek.

2-3 dniówki to nie mało a weź przy takiej kasie nazbieraj na normalne życie z kobieta u boku ,ślub i inne materialne duperele, znajomy w robocie z dziewczyną wynajmuje mieszkanie to 1300 nie ma a wypłata może o tysiak wyższa lub co najwyżej 2 razy taka , jak kto nie ma co liczyc na sponsoring/ znaczny wkład finansowy ze strony rodziców to połowe czasumiędzy 20- 30 rokiem życia poświęci na zarabianie i odkładanie na to 

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Oooo . To skąd znasz te okolice ?

@ogarek nie na odwrót . To inni mają źle . :D

Wstawiłeś rzekę a tam są 2 i wiedziałem ze mieszkasz na19 koło kocka.Ale dość często też tamtędy jeżdżę.

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

Kurczę i na mnie miałeś teczkę, nie wiem czy już zacząć się bać?

Z drugiej strony nic nie ukradłem, nie wyłudziłem, nikogo nie pobiłem nie zgwałciłem, to czego się bać?🤔

No masz teczkę, ale muszę zaktualizować. Bo teraz się okazuje że jednak kredyt brałeś, a widniejesz jako ,,bogaty bez kreski więc podejrzany,,

Więc aktualizacja na korzyść dla ciebie ;)

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, damianzbr napisał:

Ale ma szwagra. Ty z drugiej str. Lubartowa niż Rokitno, z tego co tłumaczył.

Całkiem przypadkiem się zgadałem z nim to. Gdy przyszedł akurat było twoje foto otwarte i z ciekawości zapytałem czy nie wie gdzie to jest. Popatrzył i mówi że wie, że u szwagra na wiosce.

A to wszystko możliwe . 😏

A co byś chciał za spalenie teczki ? 9_9

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 minuty temu, rogaliq napisał:

2-3 dniówki to nie mało a weź przy takiej kasie nazbieraj na normalne życie z kobieta u boku ,ślub i inne materialne duperele, znajomy w robocie z dziewczyną wynajmuje mieszkanie to 1300 nie ma a wypłata może o tysiak wyższa lub co najwyżej 2 razy taka , jak kto nie ma co liczyc na sponsoring/ znaczny wkład finansowy ze strony rodziców to połowe czasumiędzy 20- 30 rokiem życia poświęci na zarabianie i odkładanie na to 

Chodziło mi jak ktoś by był starym kawalerem w ostateczności no ale teraz jest rolnik szuka żony więc nadzieja jest.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, zetorki12 napisał:

A to wszystko możliwe . 😏

A co byś chciał za spalenie teczki ? 9_9

Ty dobry patent na zarobek. 👍

Palenie za kasę teczek o których istnieniu wiem ja i moja fantazja :D

A co by było jak by się okazało że mam zdjecia połowy AFfotowiczów jak się całują nie ze swoją żoną.

UUUUU ale bym natrzaskał kasiory.

A może faktycznie mam takie pikantne fotki????

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

Kredy to nie jeden brałem ,wtedy dawali niskoprocentowe obrotowe. Lokaty trochę lepiej stały to brałem na wszelki wypadek.😁

Jak jest definicja dla bogaty?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kredy to nie jeden brałem ,wtedy dawali niskoprocentowe obrotowe. Lokaty trochę lepiej stały to brałem na wszelki wypadek.😁

Na pewno musi uprawiać agrest. Ale kuga m tu nie pasuje, bo ja też mam kuga a ja nie bogaty.. :(

A i 5 ciągników każdy do swojej maszyny musi być u bogatego.

Opublikowano

A to musiałeś się zapatrzeć na moją kugę i nabyłeś, chyba że masz tą z oleistych😁

Jednak nie masz teczki, bo dane nieaktualne

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie łatwo każdego namierzyć,Youtuberów, nawet po tablicy rejestracyjnej,drodze,czy słupkach na drodze,rzekach,terenie,słupach energetycznych,budynkach.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

no ale teraz jest rolnik szuka żony więc nadzieja jest.

dla rolników , kogoś kto pracuje na etacie poza rolnictwem , ziemi nie uprawia a na wsi tylko mieszka chyba nie ma sensu pokazywać , z reszta nawet  rolnikiem sie nie czuję bo z ziemi się nie utrzymuję 

Przed chwilą, Agrest napisał:

jeśli w jesteś sporo powyzej średniej  powierzchni gospodarstw to wg mnie już  jesteś

Opublikowano

Tylko już ktoś musi mieć w tym jakiś cel, albo skrzywienie, żeby tak dociekać dokładnie gdzie ,kto.

Ale pewnie każdy ma takiego znajomego co to trzaska nazwiskami i danymi osób z ościennych gmin i wiosek. Taka informator wiejski. Nawet pola na 10 wsi zna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v