Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja też mówiłem ze nigdy krów doić nie będę a doje więc nigdy nie mów nigdy.Kasa mnie do tego skłoniła.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

że od .uja jabłek???

Nie. Jak będzie miała pretensje,to do samochodu 15 kilometrów dalej zobaczyć jak ludzie żyją w Raju :).

Opublikowano
46 minut temu, dsbh napisał:

A za kilka lat jak Twój syn powie: Stary co Ty pie...lisz ,ja wiem lepiej. Co Ty na to ? Będziesz oburzony tym faktem ,czy pójdziesz na kompromis ?

wpajam sobie żeby iść na kompromis który praktycznie nie zdarza się w tej chwili ;)

44 minuty temu, ussr napisał:

Powie; Nawet własnego ojca nie słuchałem, a gdzie tam dopiero ciebie gówniarzu miałbym... :P

Jak te "niesłuchanie" działa w dwie strony to jest inna sytuacja

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

A za kilka lat jak Twój syn powie: Stary co Ty pie...lisz ,ja wiem lepiej. Co Ty na to ? Będziesz oburzony tym faktem ,czy pójdziesz na kompromis ?

Ludzie mają różne charaktery. Ja się z ojcem też nigdy nie mogłem dogadać. Wiadomo, bo przy współpracy czasem jest ciężko. Jednak jak się okazuje, ojciec się nie może również dogadać z resztą rodzeństwa które się rolnictwem w ogóle nie interesuje i nic przy tym nie robi. Nie może się dogadać nawet z sąsiadami. Co ciekawe ja się z nimi dogaduje, i współpracę nawet czasem podejmuje. Obstawiam, że z dziećmi się dogadam(chociaż pewnym być nie można), to może i Rolnik7343 się dogada. 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

ale przy bydle nigdy w życiu,

pewnie mówiła o byciu kelnerką w sejmowej stołówce

Przed chwilą, Adrian_K_90 napisał:

Gdyby wszystkie kobiety były materialistkami, to by w biedzie się żadne dzieci nie rodziły. 

rozwodziłyby sie na potęge i pozywałyby chłopów o srogie alimenty ,na tym polegałby materializm , byłoby jak w tej anegdocie o żeńskich imionach huraganow

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ja ci rodzice przepiszą majątek to żadna baba tego nie zabierze jedynie może zabrać połowę od chwili ślubu co niby razem żeście wypracowali ale też faktury ważna rzecz.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

to wtedy w razie rozwodu przepisać to chwilo na kogoś innego z rodziny

Nigdy nie zrób takiego głupstwa, znam takich co tak zrobili i dzisiaj nie mają nic, chytry dwa razy traci.

Opublikowano

I tak nić nie zabierze a zawsze przed ślubem można zrobić interkcyze i tak nikt majątku do grobu nie zabierze a pracuje się na dzieci.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

sam nie przepiszesz, muszą być dwie strony

jednak jakoś idzie bo we wsi jeden przepisał na syna sporo hektarów a ten sie rozwodził i żeby ziemia nie poszłą do podziału to przepisał całą ziemie na siostrę

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przepisze jak dostał gospodarstwo za kawalera, to jest tylko jego.

Opublikowano

Jak rodzice ci przepiszą ziemie tobie nawet jak się ożenisz to i tak ta ziemia będzie twoja nawet jak by doszło do rozwodu.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj choć przykre, ale niestety tylko intercyza, za dużo "kochania dla kasy." Cwaniary znalazły sobie przepis na szybkie dorobienie się.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

No tak ale jak rodzice podarują dom i ziemię to zona ci tego nie zabierze,może zabrać tylko co żeście się razem dorobili od ślubu i to połowę czy to takie ryzyko.

Nigdy z tym niema pewności jak będzie ale kto nie ryzykuje ten niema.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
35 minut temu, bratrolnika napisał:

39 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja ci rodzice przepiszą majątek to żadna baba tego nie zabierze jedynie może zabrać połowę od chwili ślubu co niby razem żeście wypracowali ale też faktury ważna rzecz.

23 minuty temu, Sean napisał:

Dzisiaj choć przykre, ale niestety tylko intercyza, za dużo "kochania dla kasy." Cwaniary znalazły sobie przepis na szybkie dorobienie się.

Ale po co intercyza?? Po co przepisywać przed ślubem. Wystarczy wziąć sobie kredytu ze 2 mln i nie potrzeba żadnej intercyzy.

Opublikowano

Ale z drugiej str. obawiasz się co dzień że żona wywinie numer i pół majątku zawinie.

A gdybyście mieli kreskę w banku to takie pomysły na pewno jej do głowy by już nie przyszły.

Opublikowano
30 minut temu, damianzbr napisał:

Ale z drugiej str. obawiasz się co dzień że żona wywinie numer i pół majątku zawinie

Ja??? Nigdy w życiu, żonę mam taka że pilnować nie muszę, tak samo i ona mnie.

A nawet jeśli byłoby tak jak piszesz-to życie zaczynaliśmy od zera, mieliśmy tyle co działkę 1000m2 od moich rodziców i pieniądze z wesela, na całą resztę zarobiliśmy sami, wszystko co mamy zawdzięczamy tylko sobie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

To teraz o zazdrości coś napiszcie co sądzicie stare wygi.Bo ja uważam ze to nie normalnym być zazdrosnym i to niszczy związek.A małolaty na to chorują.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v