Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Legitymację szkolną. 

No to dziwne że miałem wyrobiony dowód właśnie w wieku 15 lat bo akurat potrzebowałem na egzaminy na prawko i jest ważny przez 10 lat ... to co ? legitymacje mi wyrobili ??

27 minut temu, Wiesi0 napisał:

Kiedyś był czerwony a teraz nie wiem.

dowóz można mieć w każdy wieku ;)

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

Moja corka miala dowód osobisty jak miała 2 lata 😂

Ne kłamnę 🤷‍♀️

Prawko od 17lat chyba?

Opublikowano

Kiedyś byli takie w formie książeczki czerwony był tymczasowy lub do 18 roku a potem był zielony a teraz jak te plastiki to pewnie teraz tak jest tylko na pewno się różnią ja tez miałem dowód do prawka na ciągnik i samochód w 17latach bo kiedyś na samochód było można od 17 lat i nie opłacało się robić rok wcześniej na ciągnik.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, sabuliga napisał:

Lepiej byc sam niż trafić na taki egzemplarz https://f.kafeteria.pl/temat-5141404-przeszloscktora-moze-nas-rozdzielic/

Tak to jest jak się zaczyna znajomość od d*py strony, a po latach zaczyna interesować przeszłość partnera {ki} jak dziewczyna nie ma większych oporów do seksu po krótkiej znajomości, to więcej jak pewne że to dla niej nie pierwszyzna.   :P A już w dzisiejszych czasach na porządną trafić, to jak wygrać na loterii.  Się prują jak stare kalesony.   :P   xD

Mówienie że taktowałam seks jak sport, no ale teraz łaskawa pani się zmieniła i małżonek powinien być jej wdzięczny że dla niego ten sport zostawiła, jest co najmniej śmieszne.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A no mam.Ze by w życiu dobrze było z zoną to trzeba szukać kandydatki biedniejszej od siebie i gorzej żyjącej,wtedy nigdy wam nie ucieknie do swoich rodziców i nie zostawi.Ot taka podstawa.

Opublikowano (edytowane)

Ja powiem Rolnikowi, że z babą to lepiej nie zadzierać. Niech okłada ile wlezie, niech czuje że się jej boisz. Jeśli nie wstydzisz się łez to nawet próbuj beczeć, to lepsze niż ciche dni. Chyba, że jesteś tyran i ją zdominujesz, ale to już nie małżeństwo lecz niewolnictwo.

Wiesio, aleś strzelił w płot. Mam świeży przykład z sąsiedztwa, gdzie córka alkoholika poznała bogatego chłopaka i pierwsze co zrobił to poszedł z nią do galerii majtek nakupić, bo te jedyne co miała na d*pie były dziurawe. Gdybyś widział teraz po 5 latach... już po rozwodzie, a co się działo to ho ho.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

E Wiesław trochę się z tym nie zgodze. Znam taki przypadek co mówisz a i tak baba poszła. Teraz to trochę nie te czasy, że chłop musiał być bogatszy od kobiety. Teraz wszystko jakoś tak inaczej się dzieje. Dziewuchy szukają i same nie wiedzą czego chłopy jakieś takie bez jajec..

Opublikowano
2 minuty temu, ussr napisał:

Ja powiem Rolnikowi, że z babą lepiej nie zadzierać. Niech okłada ile wlezie, niech czuje że się jej boisz. Jeśli nie wstydzisz się łez to nawet próbuj beczeć, to lepsze niż ciche dni. Chyba, że jesteś tyran i ją zdominujesz, ale to już nie małżeństwo lecz niewolnictwo.

Wiesio, aleś strzelił w płot. Mam świeży przykład z sąsiedztwa, gdzie córka alkoholika poznała bogatego chłopaka i pierwsze co zrobił to poszedł z nią do galerii majtek nakupić, bo te jedyne co miała na d*pie były dziurawe. Gdybyś widział teraz po 5 latach... już po rozwodzie, a co się działo to ho ho.

Tak się afiszowała z tymi dziurawymi majtkami? Czy wiesz bo zdejmowałeś?😁

Opublikowano

Fakt, majątek to nie wszystko, ale jest inna zasada, facet nie może być pi*dą, jak kobiecie z nim źle to niech wy***rdala, ja bym takiej nie zatrzymywał na pewno.

Opublikowano
5 minut temu, ussr napisał:

Ja powiem Rolnikowi, że z babą to lepiej nie zadzierać. Niech okłada ile wlezie, niech czuje że się jej boisz. Jeśli nie wstydzisz się łez to nawet próbuj beczeć, to lepsze niż ciche dni. Chyba, że jesteś tyran i ją zdominujesz, ale to już nie małżeństwo lecz niewolnictwo.

A jak ona jest tym tyranem to dobrze ? Taką co do mnie próbowała by się sądzić z rękami od razu bym "upomniał" za to... Ale też nie toleruje bicia dziewczyn od tak sobie bo ciulowi w pracy nie poszło albo baba w sklepie nie dała mu wiśniówki na zeszyt i musi się wyżyć ...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Wiesi0 napisał:

A no mam.Ze by w życiu dobrze było z zoną to trzeba szukać kandydatki biedniejszej od siebie i gorzej żyjącej,wtedy nigdy wam nie ucieknie do swoich rodziców i nie zostawi.Ot taka podstawa.

Co ty opowiadasz. Nie zgodzę się z tym wcale.

Ja tam bym szukał bogatszej i najlepiej takie która nie ma brata, albo ma w anglii i teścia ze 200ha i minimum Fendy  a najlepiej Dżondyry.

4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Ale też nie toleruje bicia dziewczyn od tak sobie bo ciulowi w pracy nie poszło albo baba w sklepie nie dała mu wiśniówki na zeszyt i musi się wyżyć ...

Bicia od tak nie tolerujesz i ty to jesteś gość 👍:D

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

@Rolnik7343 Ja też mówię o takich sytuacjach , że np. bije cię bo ma napięcie przedmiesiączkowe. Jeśli zaś irytuje się bo ma kogoś na boku to już inna sprawa.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, damianzbr napisał:

Ja tam bym szukał bogatszej i najlepiej takie która nie ma brata, albo ma w anglii i teścia ze 200ha i minimum Fendy  a najlepiej Dżondyry.

I czasami możesz być u takiej tylko parobkiem.      :P  Bo tatuś się dorobił i  tylko on wie jak trzeba robić, no ale JD byś se pojeździł.   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Czasem może być ze i dla majątku chce wyjść i potem się rozwierzdz i zabrać swoje choć to takie nie proste ale się da.,mi chodziło o faceta nie przesadnie bogatego aby po prostu była różnica bo wiadomo w życiu rożnie bywa i raz pieniądze są a raz może nie być ,aby te charaktery były podobne.

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A jak ona jest tym tyranem to dobrze ? Taką co do mnie próbowała by się sądzić z rękami od razu bym "upomniał" za to... Ale też nie toleruje bicia dziewczyn od tak sobie bo ciulowi w pracy nie poszło albo baba w sklepie nie dała mu wiśniówki na zeszyt i musi się wyżyć ...

Bicie to żadne wyjście,  bo nikt nie jest niczyim niewolnikiem, ale żona musi wiedzieć że i jej nie wolno na Ciebie podnieść ręki, facet który daje się kobiecie bić, to dla mnie zwykła pi*da.

Opublikowano
9 minut temu, Sean napisał:

Bo tatuś się dorobił i  tylko on wie jak trzeba robić, no ale JD byś se pojeździł.   :D

Ja to by wolał na ogarkowym JD5R  pojeździć  niż d*pę obić na rozdupconym ciapku swoim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v