Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno widzialem w tv zeznania o tym ze jeden rolnik z podlasia doi sam siebie😛

na sam dzwiek nazwiska kalicinska odechciewa sie czytaniaB|, chyba nie ma prawdziwego mezczyzny, ktory by, po przeczytaniu paru stron nie otworzyl kosza na smieci......ogladnalem kiedys[ nie zwlasnej woli ] kawalek filmu na podstawie jej powiesci. zeby bola

Opublikowano

serio? ja nie jestem znawcą i nie znam kobiety??? ani nazwiska 🤷‍♀️ Z ksiązek to najwięcej Harlana Cobena, Agatha Christie i opowiadania Kinga czekają w kolejce...

Opublikowano

"dom nad rozlewiskiem "- i temu podobne-myslalem ze to wszystkie kobiety znaja😛,

ja tez kiedys [jak bylem piekny i mlody] potrafilem ugotowac tylko wode i ryz z mlekiem-a niedawno robile ryz w sosie meksykanskim z chili ,zapiekany z pstragiem teczowym.

Opublikowano

ooo dom nad rozlewiskiem to jej? nawet nie wiedzialam 😅 ani nie czytalam, ani serialu nie oglądałam 😅 taka ze mnie baba 😒😪

Opublikowano

Ja nie młody ale oglądałem. Miło jak osiągamy sukces. 

Największą konkurencję upatrywałem ze strony Holendrów, ale my górą👍

Opublikowano

nasi gora 😛, no tak nie do konca bo ona z nowej huty i z narobu troche bardziej wybranego[czytaj przesladowanego] niz inne ,prawie podobnie jak edzia[ta w 50 %] a ktos spiewal kiedys ze -prawdziwych cyganow juz nie ma i troche sie pomyli- don wasyl ma godna nastepczynie.

jedyny zespol ktory zrobil prawdziwa kariere po takim konkursie to abba ale to bylo wtedy gdy bylem bardzo piekny i mlody a  nawet   nie umialem jeszcze  chodzic.

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale i prezes Kurski postarał się, kurła pierwsza liga organizacja🥇

jarek sypnął kaske dla tvp to raczej nie inaczej

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Przygotowana już na Podlasiaków ?

Tak 👍 

9 minut temu, Roman4321 napisał:

eurowizyjny czyli jaki?

czyli teksty proste łatwe i przyjemne plus skoczna muzyczka :)

Opublikowano

ja tez sie przygotowalem -tylko nie doczytalem ze to powtorka z tamtej niedzieli😊.

za 800 mln ktore w tym roku dano kurwizji mozna zrobic troche bardziej pozytecznych rzeczy, niz smieszny konkurs o ktorym za chwile nikt nie bedzie pamietal.

• Like 1
Opublikowano

E tam . Moim zdaniem trzeba się cieszyć z każdego sukcesu Polski .

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

ja tez sie przygotowalem -tylko nie doczytalem ze to powtorka z tamtej niedzieli😊.

za 800 mln ktore w tym roku dano kurwizji mozna zrobic troche bardziej pozytecznych rzeczy, niz smieszny konkurs o ktorym za chwile nikt nie bedzie pamietal.

No pewnie ... Koncertów też żadnych nie robić ;) chociaż będzie więcej kasy na 500+ i na opłacanie nierobów i patologii 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Familiadę oglądać? Ty tak z własnej nieprzymuszonej woli?

ja tylko początek by suchara posłuchać i zobaczyć kto gra i skąd pochodzi , całe tylko oglądam jak ładne dziewczyny są w którejś drużynie

3 godziny temu, Bananek napisał:

najwyżej pójdę do spowiedzi

do rekolekcji adwentowech masz jeszcze czas

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Że jaki??? Zapodaj

Ojciec strofuje syna :

– Wziąłbyś się za jakąś robotę a nie tylko bąki zbijać! Ja w twoim wieku po całych nocach rozładowywałem wagony…

Z kuchni matka dorzuca :

– Taaa… dopóki cię nie złapali… .

4 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ?

a podłubać w garażu? w kozie też przepaliłem by pierdolnik nie zamarzł, aż rury zaczełu sie świecic na czerwono, wreszcie troche kaski zacząłem w manite inwestować jak tańsze rolki yebną to sie kupi droższe 

4 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Nie wiesz czym Gienio znów Cię zaskoczy.

a czym poprzednio zaskoczył ? 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v