Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno widzialem w tv zeznania o tym ze jeden rolnik z podlasia doi sam siebie😛

na sam dzwiek nazwiska kalicinska odechciewa sie czytaniaB|, chyba nie ma prawdziwego mezczyzny, ktory by, po przeczytaniu paru stron nie otworzyl kosza na smieci......ogladnalem kiedys[ nie zwlasnej woli ] kawalek filmu na podstawie jej powiesci. zeby bola

Opublikowano

serio? ja nie jestem znawcą i nie znam kobiety??? ani nazwiska 🤷‍♀️ Z ksiązek to najwięcej Harlana Cobena, Agatha Christie i opowiadania Kinga czekają w kolejce...

Opublikowano

"dom nad rozlewiskiem "- i temu podobne-myslalem ze to wszystkie kobiety znaja😛,

ja tez kiedys [jak bylem piekny i mlody] potrafilem ugotowac tylko wode i ryz z mlekiem-a niedawno robile ryz w sosie meksykanskim z chili ,zapiekany z pstragiem teczowym.

Opublikowano

ooo dom nad rozlewiskiem to jej? nawet nie wiedzialam 😅 ani nie czytalam, ani serialu nie oglądałam 😅 taka ze mnie baba 😒😪

Opublikowano

Ja nie młody ale oglądałem. Miło jak osiągamy sukces. 

Największą konkurencję upatrywałem ze strony Holendrów, ale my górą👍

Opublikowano

nasi gora 😛, no tak nie do konca bo ona z nowej huty i z narobu troche bardziej wybranego[czytaj przesladowanego] niz inne ,prawie podobnie jak edzia[ta w 50 %] a ktos spiewal kiedys ze -prawdziwych cyganow juz nie ma i troche sie pomyli- don wasyl ma godna nastepczynie.

jedyny zespol ktory zrobil prawdziwa kariere po takim konkursie to abba ale to bylo wtedy gdy bylem bardzo piekny i mlody a  nawet   nie umialem jeszcze  chodzic.

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale i prezes Kurski postarał się, kurła pierwsza liga organizacja🥇

jarek sypnął kaske dla tvp to raczej nie inaczej

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Przygotowana już na Podlasiaków ?

Tak 👍 

9 minut temu, Roman4321 napisał:

eurowizyjny czyli jaki?

czyli teksty proste łatwe i przyjemne plus skoczna muzyczka :)

Opublikowano

ja tez sie przygotowalem -tylko nie doczytalem ze to powtorka z tamtej niedzieli😊.

za 800 mln ktore w tym roku dano kurwizji mozna zrobic troche bardziej pozytecznych rzeczy, niz smieszny konkurs o ktorym za chwile nikt nie bedzie pamietal.

• Like 1
Opublikowano

E tam . Moim zdaniem trzeba się cieszyć z każdego sukcesu Polski .

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

ja tez sie przygotowalem -tylko nie doczytalem ze to powtorka z tamtej niedzieli😊.

za 800 mln ktore w tym roku dano kurwizji mozna zrobic troche bardziej pozytecznych rzeczy, niz smieszny konkurs o ktorym za chwile nikt nie bedzie pamietal.

No pewnie ... Koncertów też żadnych nie robić ;) chociaż będzie więcej kasy na 500+ i na opłacanie nierobów i patologii 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Familiadę oglądać? Ty tak z własnej nieprzymuszonej woli?

ja tylko początek by suchara posłuchać i zobaczyć kto gra i skąd pochodzi , całe tylko oglądam jak ładne dziewczyny są w którejś drużynie

3 godziny temu, Bananek napisał:

najwyżej pójdę do spowiedzi

do rekolekcji adwentowech masz jeszcze czas

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Że jaki??? Zapodaj

Ojciec strofuje syna :

– Wziąłbyś się za jakąś robotę a nie tylko bąki zbijać! Ja w twoim wieku po całych nocach rozładowywałem wagony…

Z kuchni matka dorzuca :

– Taaa… dopóki cię nie złapali… .

4 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

A co w niedziele robić ?

a podłubać w garażu? w kozie też przepaliłem by pierdolnik nie zamarzł, aż rury zaczełu sie świecic na czerwono, wreszcie troche kaski zacząłem w manite inwestować jak tańsze rolki yebną to sie kupi droższe 

4 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Nie wiesz czym Gienio znów Cię zaskoczy.

a czym poprzednio zaskoczył ? 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v