Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

a czy był ? 🤔

potem drapie ? ciekawe jak on jest powiedział te "za bardzo się angażuje" ;) bo wcale bym się nie dziwił jak by się okazało że pojechał po niej w tamtym momencie żeby się jej pozbyć bo już chyba wtedy kręcił się koło tej sąsiadki z którą teraz jest

nie rozumiem jakim trzeba być ch*jem żeby tak do dziewczyny powiedzieć ...

Przecież ona pierwsza go wyzwała, to dlaczego miałby być jej dłużny? Chociaż jak powiedziała że "takiego ch*ja to jeszcze nie miała" to równie dobrze Seweryn może uznać to za komplement haha :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

a czy był ? 🤔

potem drapie ? ciekawe jak on jest powiedział te "za bardzo się angażuje" ;) bo wcale bym się nie dziwił jak by się okazało że pojechał po niej w tamtym momencie żeby się jej pozbyć bo już chyba wtedy kręcił się koło tej sąsiadki z którą teraz jest

nie rozumiem jakim trzeba być ch*jem żeby tak do dziewczyny powiedzieć ...

Równouprawnienie mamy .

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

No widać że za wiele nie bzykałeś . :D

Ty widzę bardziej z leśnymi pszczołami miałeś do czynienia   :P  a nie, te do ula nie ciągną.    xD

Opublikowano
4 minuty temu, Karol06 napisał:

Przecież ona pierwsza go wyzwała, to dlaczego miałby być jej dłużny? Chociaż jak powiedziała że "takiego ch*ja to jeszcze nie miała" to równie dobrze Seweryn może uznać to za komplement haha :D

Tylko jak powiedziała że jest ch*jem to pożna przetłumaczyć po "ładnemu" że jest dupkiem .... a jak on powiedział że jest k**wą bo jak to można przetłumaczyć ? to tak samo jak by ona go od pedałów wyzwała

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Ty widzę bardziej z leśnymi pszczołami miałeś do czynienia   :P  a nie, te do ula nie ciągną.    xD

Nie mam zamiaru się sprzeczać . Swoje przeżyłem i wiem .

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Co ty Zetor wiesz, jak w nogach śpisz.    :P

Nawet zaprzeczał nie będę .B|

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

nie wiem czy mamy czy taty ale to już była przesada ;) i jak by przy mnie była taka sytuacja to gościu by miał ryj obity

Spokojnie, porządna panna nie wdawała by się w takie pyskówki, od tego zacznijmy, zresztą jak się zachowywała w stosunku do koleżanek? Nie wszystkie kobiety zasługują by iść za nimi w ogień.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Może i przesadził, pewnych słów nie wypada użyć.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

nie wiem czy mamy czy taty ale to już była przesada ;) i jak by przy mnie była taka sytuacja to gościu by miał ryj obity

Za tą Marlenke to akurat największą glupotą byłoby się bić xd Oboje są siebie warci, tyle. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Może i przesadził, pewnych słów nie wypada użyć.

ona go nazwała ch*jem a on ją k**wą to ciekawe co by było jak by ona go nazwała słowem podobnie upokarzającym czyli np. pedał ? wstał by i by jej z otwartej strzelił ?

1 minutę temu, Karol06 napisał:

Za tą Marlenke to akurat największą glupotą byłoby się bić xd Oboje są siebie warci, tyle. 

akurat bardziej chodziło mi o słownictwo a nie za kogo ;)

akurat ja przy sprzeczkach lepszy nie jestem, też co drugie słowo lecą k**wy

Opublikowano (edytowane)

Ona też nie powinna tak się do niego zwracać, niestety zaczęła pierwsza.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

To co miał niby zrobić? spełnić na siłę jej życiowy cel, bo ona z góry taki sobie założyła?  facet mógł wszystkie posłać na zieloną trawkę, bo takie są też reguły.

To że nie brzydka nie znaczy że i mądra, facet równie dobrze może i postąpił, jeżeli to nie to, to uciąć znajomość na początku, a to nie było po jej myśli, a zwłaszcza że to wszyscy zobaczą.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy ile wypili oboje, mogła być ostra jazda.    :P  A tak na serio wiemy tylko tyle ile nam pokazali, a to co pokazali mi wystarczy by nie stawać po żadnej ze stron. 

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Powiedziałbym  raczej że lubią oboje imprezy lekko zakrapiane napojami wyskokowymi.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 minuty temu, jacu napisał:

popili, bzykneli sie a potem wojna , skąd ja to znam

Możesz uchylić rąbka tajemnicy?  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v