Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

@Paulina1985 słaba, miałem taką 10% zrobioną w niedzielę ok 15 dla tołpygi i wędziłem w poniedziałek ok 21 i mało słone...Pstrąg delikatniejszy , jednak zwiększył bym na przyszłość, ewentualnie natrzyj jeszcze grubą solą

a do tej ryby to ile % najlepiej ?

Opublikowano

o kuzwa... 

spier..lilam..mąz mowil, ze moznA

to już mogę wywalić????

Opublikowano
30 minut temu, Roman4321 napisał:

jak ruskie szły na berlin to wszędzie troche ruskiego zostało

Moja ciocia z Rosji pochodziła i z tą chołotą szła na Berlin. W Borach Tucholskich towarzyszom podziękowała za wycieczkę na zachód.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

a do tej ryby to ile % najlepiej ?

ojciec dodaje 10% jabłkowy, ja +40%

3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

o kuzwa... 

spier..lilam..mąz mowil, ze moznA

kiepsko to wychodzi zwłaszcza w delikatnej rybie, zjeść się da .Na przyszłość Pamiętaj żeby nie dawać i spróbuj kiedyś "na sucho"przygotować rybę do wędzenia

Opublikowano

teraz już tylko plakac mi sie chce .... mialam zrobic w kamiennej soli, ale mnie podkusilo, myslalam, ze bedzie lepiej....

Opublikowano
2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

a nie da się jej wymoczyc? czy coś?

Niema wiekszej potrzeby, spróbuj tylko nasolić na trochę przed wędzeniem

W jaki sposób wieszacie w wędzarni?

1 minutę temu, bergman31 napisał:

Się nie śmiej, bo też tam parę razy byłem.

nawet moja noga tam stała🙄

Opublikowano

@soltys48 a jak nasolę to nie bedzie jeszcze gorzej???

my nie wedzimy. Kolega ma wędzić, już męża zaalarmowalam, zeby mu powiedział o wtopie 😫

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

To może tam Pauline widziałeś 😂

Całkiem możliwe.  To było kilka lat temu.

3 minuty temu, soltys48 napisał:

nawet moja noga tam stała🙄

Tylko noga?😋

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Całkiem możliwe.  To było kilka lat temu.

to chiba nie. Od ponad 15 lat poza Chełmnem....🤷‍♀️

Opublikowano
2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

@soltys48 a jak nasolę to nie bedzie jeszcze gorzej???

my nie wedzimy. Kolega ma wędzić, już męża zaalarmowalam, zeby mu powiedział o wtopie 😫

po konsultacji z głównym ekspertem jednak już nic nie rób

3 minuty temu, bergman31 napisał:

Tylko noga?😋

nie tylko.....

włosy też

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Paulina1985 napisał:

to chiba nie. Od ponad 15 lat poza Chełmnem.

W takim razie, czyje to były pośladki w oknie samochodu?🤔

Edytowane przez bergman31
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Ja wędzę wyroby z kabanów i liczy się tylko dym a nie temperatura, podrostu musi być długie palenisko aby docierał tylko dym a nie temperatura.

Ja wędzę przeważnie olszyną i musi być żywa mokra.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

nie działa. potwierdzam...

"no signal..."

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

To u mnie inaczej , bo No signal.   😋

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

zetorki Ty świniaku 🐽🐽🐽🐽

Pffff...jak tak się czepiasz, to przed "bo" proszę przecinek postawić 🤓🤭😝😝😝😝😝

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v