Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

A teraz obaj na kolana i całować mi stopy 😎  bo inaczej wciagam na czarną listę 🤣

Taka caluśna jesteś 😀😉? jak się ślubny dowie że karzesz się obcym chłopom całować 😆 i to publicznie

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

podobno czasem czyta

hihi. Ale Ty się martwisz o mnie 🤣 albo o mojego męża, już sama nie wiem 🤣 Kochamy się i mamy się dobrze 🤤 👍

2 godziny temu, radekz200 napisał:

A Ty rogalik tak się naoglądasz tych dziewczyn na roksie, wpadniesz na AF i przelejesz nam wszystkie swoje fantazje 😛

Co to "roksie"? jakaś poronostrona czy cuś?

Opublikowano

nieeee...bo się boję 🙈

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Nie ma to jak trochę fermentu wprowadzić to coś więcej się dzieje 😉😎

gupi

Opublikowano

Sławek, Ty wiesz, ze ja na punkcie adorowania mnie, podtekstów itp. jestem przeczulona🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️, nie sprawiaj mi przykrości :-P

Opublikowano

Że co? Ja nawet nie wiedziałem o takiej stronie. Koledzy jak dla @rogaliq panny szukali to link wstawili.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 2.12.2019 o 13:56, radekz200 napisał:

A Ty rogalik tak się naoglądasz tych dziewczyn na roksie, 

jakiej roksie? na te na joe monster czasem rzuce okiem przy okazji poszerzania i tak juz potężnej ilości wiedzy bezużytecznej

Dnia 2.12.2019 o 14:13, Rolnik7343 napisał:

A to trzeba rozmawiać ? 😂

najpierw to i tak wzrokiem trzeba obadać/rozbierać

i tak już od kilkunastu lat

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Doskonały opis Dziękuję bardzo za podzielenie się swoimi przemyśleniami. Podkreśliłem wiele przydatnych informacji. Powodzenia!!!Biorąc pod uwagę twój profesjonalizm w Photoshopie, chciałbym podzielić się moim artykułem na ten temat. spodoba ci się. nie zapomnij zostawić swojej opinii

Edytowane przez jackwilshere
Opublikowano

wiele m-cy nie oglądałem "rolnika" i ostatnio miałem chwilę, latałem po kanałach i trafiłem na program. jakaś laska od ch... wyzywa typa, on ją od ku... 

źle chyba trafiłem - totalne dno

Opublikowano

Fajne to jest, nie znasz się🤪 Daj nam się uzewnętrzniać jeszcze do niedzieli, potem zamknięcie tematu i nudy 😂

Opublikowano

No to jeszcze niedziela i zakładać nowy temat 🤣  chyba, że Rolnicy podlasie też sie skonczą. A ktos wspominał o tym drugim serialu Rolnicy. Tak się żyje na wsi.czy cos takiego????

Opublikowano

ma być świąteczny. To nie w tą niedzielę????????😱😱😱😱😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v