Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Wiesi0 napisał:

Dlaczego z 3 dziewczyn ta która miała zostać wybrana zawsze stała w środku.

to wyreżyserowane wszystko 

Dnia 3.11.2019 o 21:13, Roman4321 napisał:

a prawojazdy zawsze dobrze mieć zrobione

b to prawie każdy ma tylko czy jest sens robienia innych kategorii

Dnia 3.11.2019 o 23:45, damianzbr napisał:

to ładny psikus by był gdyby los zrobi z ciebie najbogatszego rolnika w gminie o bardzo zazdrosnej i zawiłej ludności.

Byś tak chodził i narzekał w koło i się użalał i przygnębiał każdego to parafrazując nawet gdyby ci się byk ocielił bliźniakami to sąsiedzi (przypominam zazdrośni i zawili z natury) słuchając twojego narzekania litowaliby się i w ramach pocieszenia przyprowadzaliby ci swoje cielaki abyś mógł choć trochę się rozweselić i mieć zamiast bliźniaczków czworaczki na poprawę humoru.

pewnie to długo by nie wytrzymało i predko by upadło takie gospodarstwo , jak sie małego nie umie prowadzić ti i dużde pod  rządami tej samej osob długo by nie pociągneło 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Adrian źle wybrał i Sławomir.

A o tej merlanie jest wszystko w necie imię nazwisko nawet adres ale ona siedzi w warszawie.Jak ktoś zainteresowany to niech sobie szuka.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ale Ilona nie ma na niego ochoty tylko miała Agata.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak ktoś mówi tak jak Ilona,my się nie żenimy,zobaczymy jak to będzie i wszystko takie słowo "NIE WIEM" to znaczy ze NIE.

Opublikowano

Pewnie jeszcze jest pod wrażeniem Kuby.

Ta cała Ilonka, to jest jeszcze lepsza niż Marlenka.

Adrianek będzie płakał, tak jak Grzesio od dyszla.

Opublikowano

Ilonka faaaajna, tylko ogiera potrzebuje🤣

Ciekawe czy ta od Kuby , jeżdzi na harley-u, bo na samym początku miała taką styluwkę

Farmer od cyganki ,to oczopląsu dostaje jak o coś zapytają🤔, kłamie ,zmyśla?

• Like 2
Opublikowano

Moim zdaniem jest niedojrzała, lub ktoś jej w życiu zrobił dużą krzywdę, to jest bardziej prawdopodobne ze względu na jej wiek.

Opublikowano
7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

@Paulina1985 nocna zmiana w oborze czy zasnęłaś?

Haaaa! zasnelam zaraz po emisji 😅

Wszystkie wybory zgadłam 🥳 Ale jakiś nudny odcinek 😒

Adrian i jego mimozy jak zwykle nie zawiedli. Ale przynajmniej wybrał taką, ktora nie bedzie się za niego wypowiadała wszędzie 😅 chociaż...wiadomo, ze z tego nic nie będzie w przyszłosci 🤷‍♀️

Sławek i Marta to chyba po wylączeniu kamer sie na siebie rzucili w tym polu 😅

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie 😁 Piękne te herefordy 😁

Opublikowano
44 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie

o to to gienek lejwoda cassanova znowy dał popis że sie pośmiać do rozpuku można 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Bardziej ciekawy byl 2. odcinek Rolnicy.Podlasie 😁 Piękne te herefordy 😁

U mnie żona powiedziała ze ładniejsze niż ta Pani Rolniczka.

Opublikowano

Czy ktoś pisał o tej Pani czy tylko o jej pięknych krowach tu na forum, to chyba coś znaczy.

Opublikowano

Ja uwazam, że ta pani (Emilia chyba) jest bardzo ładna 🤷‍♀️ niczego jej nie brakuje, mówi sensownie, troszczy się o zwierzaki. Szkoda, ze nie ma faceta, ktory by jej tam pomagał. 

Opublikowano

Tak z ciekawości tylko . Czemu tak się jaracie cudzym życiem ?

Zastanawia mnie też czemu ludzie zgadzają się na udział w takich programach ? To pozwolenie na to by inni pakowali się do ich życia czasami w brudnych buciorach .    Tylko się zastanawiam . Nikogo nie chcę urazić .

Opublikowano

Ja też ciekawy . Ale czemu to tak roztrząsać i innych oceniać na podstawie skrawka ich życie i to wyreżyserowanego ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v