Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Ja myślę że dla mnie to by nie było żądną przeszkodą ;) Uważam że dziecko powinno się wychowywać z obojgiem rodziców a że genetyczny ojciec ma wszystko w d*pie lub po prostu zginął w jakimś wypadku to dobrze jest jak ktoś inny zastąpi temu dziecku ojca ... a tak jak napisałem najlepiej jak ma max około 2 lata wtedy jeszcze nauczy się do "ojca zastępczego" mówić "tata" bo w starszym wieku to już rzadko się zdarza

W przytoczonym przypadku, to właśnie młoda żonka poszukała sobie kochanka, który i tak nie był zainteresowany dłuższą znajomością z nią. Ona po prostu lubi te klocki.

Opublikowano

@bratrolnika pisałem o @Rolnik7343 bo cos o max 2 latku wspomniał

20 minut temu, artur125 napisał:

A po rozstaniu w 2tyg , ją starszy o 20lat kawaler zapłodnił

znasz kolejność tych trzech rzeczy : ślub,poród ,rozwód? może sie okazało że to nie jego było i ją zostawił?

Opublikowano
9 minut temu, rogaliq napisał:

czemu tak póżno piszesz o tym , wg niektórych komentarzy i skomplikowanych obliczeń co najmniej o 3 lata za późno

wcześniej nie poruszaliście takich tematów😛

6 minut temu, Sean napisał:

No wiesz, dwa tygodnie to niedługo   :P  a może ten stary kawaler się zorientował że ktoś wcześniej na tym polu siew już zrobił.    :P   xD

wcześniej na tym polu to podorywka była robiona, na siew to trzeba wyczuć porę🤣

8 minut temu, bratrolnika napisał:

Bierz numer i wal w konkury

szkoda chłopaka. Trochę maruda, ale równy gość:D

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, rogaliq napisał:

znasz kolejność tych trzech rzeczy : ślub,poród ,rozwód? może sie okazało że to nie jego było i ją zostawił?

tak jak napisałeś, ślub za jakieś 4-5miesięcy poród, za ok rok rozwód.

Opublikowano
6 minut temu, artur125 napisał:

Lepiej późno niż wcale, powiedział stary Żyd spóźniając się na pociąg.   :P

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

@rogaliq no tak bo im młodsze tym większa szansa że bedzie mówił do "zastępczego ojca" tata a jednak im starszy tym te szanse są mniejsze

Kiedyś pracował ze mną chłopak, miał 21 lat. Przez znajomych poznał 42letnią rozwódkę z dwójką dzieci. Dla niej przeprowadził się z Śląska w moje strony. Jej najstarszy syn był o rok starszy od Niego. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bergman31 napisał:

Kiedyś pracował ze mną chłopak, miał 21 lat. Przez znajomych poznał 42letnią rozwódkę z dwójką dzieci. Dla niej przeprowadził się z Śląska w moje strony. Jej najstarszy syn był o rok starszy od Niego. 

Na starej piczy młody ch.j się ćwiczy.Nie słyszałeś takiego przysłowia.

Opublikowano

Ojczym zaczął rządzić ale pasierb był znacznie wyższy i mocniejszy od przybranego tatusia i pokazał kto tu naprawdę rządzi.

P.S. Matka tego nieszczęśnika była znacznie ładniejsza od jego ukochanej.

Opublikowano
5 minut temu, bergman31 napisał:

Teraz może mu się jeszcze podobać, a potem będzie płakał. Niestety znam takie przypadki. 

Opublikowano
6 minut temu, artur125 napisał:

może nie w tym temacie i może kto inny kiedyś zaczął ciągnąć

7 minut temu, artur125 napisał:

szkoda chłopaka.

dokładnie , szkoda mnie na pewną śmierć jaka by ona nie była , mową że podobno historia lubi się powtarzać

4 minuty temu, artur125 napisał:

tak jak napisałeś

czyli może nie jego dziecko,? sie puściła by złapać kogoś na brzuch czyjejś roboty

@Rolnik7343 to bierz ją z takim 5 latkiem  , najwyżej będzie ci mówić wujku 

mnie nie potrzebna bo miastowemu łatwiej idzie jeszcze zorganizować i rozplanowac sobie życie w samotności , ciotka już na emeryture przeszła i dalej stara panna a jej bratu wnuki bliźnięta sie urodziły w UK , siostra cioteczna nie ma z nimi letko ale teraz to zapierdol i koszty takie że nie ma ani czasu ani $ mysleć o ślubie czy powrocie do PL

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Teraz może mu się jeszcze podobać, a potem będzie płakał. Niestety znam takie przypadki. 

Zwłaszcza jak przybrane synowe zaczną go kręcić.   :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
6 minut temu, Wiesi0 napisał:

Na starej piczy młody ch.j się ćwiczy.

jakos wielu tym frazesem rzuca ale nikt też szczegółow nie ujawnia czyli takie πerdolenie o szopenie

Opublikowano

To tylko takie gadanie, młody ogier tylko dużo nogą grzebie, a stary pierdzi, ale jebie.  xD

Opublikowano
5 minut temu, rogaliq napisał:

jakos wielu tym frazesem rzuca ale nikt też szczegółow nie ujawnia czyli takie πerdolenie o szopenie

Ja się przyznałem do starszej😁.

O jakie szczegóły Ci chodzi?

Opublikowano

Szkot ożenił się z wdową i po ślubie jedzie pociągiem.
- Gdzie pan jedzie? - pyta go inny podróżny.
- W podróż poślubną...
- A gdzie żona?!
- Ona już była...    :P

Opublikowano
15 minut temu, rogaliq napisał:

może nie w tym temacie i może kto inny kiedyś zaczął ciągnąć

dokładnie , szkoda mnie na pewną śmierć jaka by ona nie była , mową że podobno historia lubi się powtarzać

czyli może nie jego dziecko,? sie puściła by złapać kogoś na brzuch czyjejś roboty

@Rolnik7343 to bierz ją z takim 5 latkiem  , najwyżej będzie ci mówić wujku 

mnie nie potrzebna bo miastowemu łatwiej idzie jeszcze zorganizować i rozplanowac sobie życie w samotności , ciotka już na emeryture przeszła i dalej stara panna a jej bratu wnuki bliźnięta sie urodziły w UK , siostra cioteczna nie ma z nimi letko ale teraz to zapierdol i koszty takie że nie ma ani czasu ani $ mysleć o ślubie czy powrocie do PL

Jak tak przypadnie to i ze starszym moze być ;) tylko później tak troche nie zręcznie jak "swoje" dzieci i jeden gada do ciebie tato a drugi wuja albo jeszcze dalej "pan"

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

jeszcze dalej "pan"

to powiesz że na "pana" to nie masz ani wyglądu nazwiska i pieniędzy i niech mówi po imieniu 

Opublikowano
20 minut temu, bergman31 napisał:

P.S. Matka tego nieszczęśnika była znacznie ładniejsza od jego ukochanej.

Do Andelka przyjechała matka z córką, ale nie wszystko poszło po ich myśli. Andelkowi w oko wpadła matka...

Andelek: -Córka miała 30 lat, a matka tak 40, 45...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

trzeba wstać i robić rzeczy

od poniedziałku , jeszcze jutro kolejny dzień walenia głupa na AF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v