Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No i dobrze chłopaki, nic na siłę, macie czas,  żaden wstyd, ale nie dobijajcie mnie że może nie warto szukać, bo mogą być kłopoty.   :)

Opublikowano

nosz, kurna same prawiczki -30 lat temu to bylo nie do pomyslenia- w ktora strone ten swiat idzie.........poczytajcie sobie troche o mlodych japonczykach i  bedziecie wiedziec czemu wymyslala takie lalki...nie myslalem ze to i do kraju kwitnacej cebuli dojdzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

tera robią bezdętkowe wypełnione pianką to nawet jak sie przedziurawi to dalej trzymaxD

To po co Ci taki wydatek   :D  wystarczy kupić koło od taczki bezdentkowe, ten sam materiał, a ile tańsze, a ile dziurek.   :P    xD

Opublikowano
6 godzin temu, radekz200 napisał:

... no chyba ze nadajesz się tylko do owijania bel 60 tka 😂

wiesz że ja praktycznie w niczym doświadczenia nie mam i niczym innym poza troche zetorami nie jezdziłem. nawet jak pomagałem u niektórych to nigdy za kółkim nie robiłem więc ze wszystkim innym może być problem ,ciapek ,60ka ,t25 czy małe MFy/ursusy to czeski film dla mnie

Przed chwilą, Sean napisał:

wystarczy kupić koło od taczki bezdentkowe, ten sam materiał, a ile tańsze, a ile dziurek.

jedna i to tylko na felge

Przed chwilą, sabuliga napisał:

nigdy nie byłem na dyskotece. Ale przynajmniej jak nie masz to nikt ci rogów nie doprawi

no tam to nic za free nie dają , hałas, limono można zarobić , a jak ktoś sie z pigułką pomyli i nie do tego drynka co trzeba wrzuci  to zamiast jakiejś dziewczyny ty możesz bez portfela sie obudzić z zanikiem pamięci

18 minut temu, Roman4321 napisał:

do zmywarki czy do pralki sie to wkłada?

do pieca 

Opublikowano (edytowane)

Nie prawda,na dyskotece też są dobre ale większość przyjeżdża się tylko pobawić,i nici z podrywu.Wiele lasek lubi być kokietowana i to ich bardziej krenci niż bycie z facetem.przerznie przy świętach można coś wyrwać na stałe.

Była kiedyś taka pobożna ze w kościele tylko siedziała miastowa a pierwsza poleciała się rozwieżdz jak przyszła na wieś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
17 godzin temu, Sean napisał:

Już Ci mówiłem że albo mnie przeceniasz,   :P  albo mylisz z kimś innym    :D  rozmawiasz z emerytem w dziedzinie uwodzenia.    xD

Sarkazmu nie wyłapałeś. Raczej chciałem -na twoim przykładzie- pokazać mu jak stracić dziewczynę w jednego posta. :D

Opublikowano
13 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Wiesiek chyba dawno nie byłeś na dyskotece i nie wiesz co tam się wyprawia, no chyba że mówisz o dyskotece w lokalnej remizji- tam może są zachowane ostatki przyzwoitości

Dyskoteka w lokalnej remizie? Gdzie się jeszcze coś takiego organizuje? U mnie w całym powiecie nie ma dyskotek i klubów nocnych. Do sąsiednich powiatów młodzi jadą na imprezy. 

Opublikowano

Remiza to przenośnia, ale w okolicy są 2 prywatne "dyskoteki" na wsiach. Reszta to już w miastach i to nie w każdym.

Opublikowano
1 godzinę temu, ussr napisał:

Sarkazmu nie wyłapałeś. Raczej chciałem -na twoim przykładzie- pokazać mu jak stracić dziewczynę w jednego posta. :D

Musiałby być takim kretynem jak ty, by mój post wziąć na serio.     :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Wygląda na 20, w dowodzie 15 i można się przejechać 😅

Nawet dwa razy😀

Opublikowano (edytowane)

Ja 10 lat już nie byłem na dysco,jest obok mnie niedaleko club i obok cmentarz, to chodzą plotki ze na cmentarz chodzą się ... bo majtki nie raz pogubili na cmentarzu.

Za moich czasów trochę się bili,pili,teraz narkotyki podobno,nie raz kogoś rozebrali do naga jak był sam i miał oryginalne ciuchy.Ochrona waliła po koleji czy winny czy nie.Tak kiedyś było.Ale ogólnie było zgranie wśród młodzieży a teraz każdy chodzi swoimi drogami.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, przemek28_28 napisał:

Jestes pewien? Dowód moze mieć kilkutygodniowe dziecko. 

Kiedyś był czerwony a teraz nie wiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v