Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samoocene to ma chłop wysoką , Ale co jak się jest przystojnym i bogatym (stara chałupa , Lublin i astra 😊) to inaczej nie wypada się reklamowć😀

@warchest małe sprostowanie to niedoszły prezydent Polski 😏

Opublikowano
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

Samoocene to ma chłop wysoką , Ale co jak się jest przystojnym i bogatym (stara chałupa , Lublin i astra 😊) to inaczej nie wypada się reklamowć😀

@warchest małe sprostowanie to niedoszły prezydent Polski 😏

na prezydenta Bialegostoku startował to niedoszly , ale na prezydenta Polski jeszcze nie startował 

Opublikowano
6 minut temu, warchest napisał:

na prezydenta Bialegostoku startował to niedoszly , ale na prezydenta Polski jeszcze nie startował 

Ale próbował w 2010 tylko chyba nie zebrał podpisów czy jakoś tak

Opublikowano
8 minut temu, Thomas2135 napisał:

no dziewczyny zgłaszać się do niedoszłego prezydenta Białegostoku 

Przy okazji je zbada i powie co gdzie trzeba wsadzić     :P

Opublikowano

Dawno go nie oglądałem i mało nie jeblem.. Hehe

Gość niby głupi a kasę trzepia na tych filmikach i mają za co popijać.. 

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

zamiast tych rolników to kononowicza powinni puszczać 😂

Ale do chłopaków do wzięcia pasuje idealnie😊

Opublikowano

Mniej by ludzi chorowało na raka no i żyli by aż do śmierci 😆

13 minut temu, ogarek napisał:

Dawno go nie oglądałem i mało nie jeblem.. Hehe

Gość niby głupi a kasę trzepia na tych filmikach i mają za co popijać.. 

Jak już nawet trzepią kasę to ci co go kręcą a nie on...wykorzystują chorego człowieka dla beki i kasy.

Niby fajnie się pośmiać ale...

Opublikowano

Trochę w błędzie jestes extra.. Kiedyś tak było, że nagrywali go różni ludzie, przeważnie jeden, ale nie chce mi się kanału szukać.. 

Teraz sami z Suchodolskim robią "streamy boże " lub "lajty boże " czyt. lajwy. 

Dla kasy, na chlańsko, co najlepsze - ludzie to donejtuja i rozpijaja do reszty ten margines społeczny. 

Konon nie startował na prezydenta Polski z tego co mi wiadomo, ale na Białegostoku. 

Ten teks nie będzie niczego i ogólnie jego wizerunek wykorzystał do utworu jakis zespół - grupa operacyjna chyba :)

Ale zawsze mnie zastanawiało co się z kononem stało.. Ta jego ułomnośc to wynik jakiejś choroby, udaru czy wylewu a może poprostu alkohol? 

Kiedyś wyglądał bardziej człowieczo.. Wizualnie jak i psychicznie.. 

Opublikowano
Dnia 17.09.2019 o 21:53, extrabyk napisał:

no i żyli by aż do śmierci

a teraz to nie żyją do śmierci?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v