Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak się okaże że komornik za mandatem? Może lepiej nie odbieraj, suszowe nie majątek, pal licho bo możesz się wkopać że szkoda gadać.

Opublikowano (edytowane)

Nie komornik bo się w kredyty nie bawię,ja sam bym mógł pożyczać😀.Aby mi dali  wiencej niż 2,5% jak prezes banku.

Do was też dzwonią banki z propozycją kredytu i skąd mają namiary.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Za mandaty piszę a nie za kredyt.

Mi raz zablokował konto i do domu tego samego dnia przyjechał i za podróż zażyczył sobie ile kasy dodatkowo, j**any...

A ze 2 mandaty już do tej pory cisza, nie opłaciłem było minęło i cisza.

A z fotoradaru tylko raz mi przyszło, kiedy po gałach blask strzelił ze 4 razy.

Ostatni raz radar w lipcu rok temu w Zambrowie na wlocie od południa. Pierwszy raz tam jechałem w życiu i mi strzelił, ale do dziś dnia nic nie przyszło i już raczej nie przyjdzie. 

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

byłem nie raz w Zambrowie I Nevadzie ale ten list i też dostała moja zona a razem składaliśmy szusowe.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tak się wtrącę z fotoradarów rzadko kiedy przychodzą mandaty, musisz dobrze przeholować. Ze stolicy to mi przychodziły nawet jak o 11 km/h za szybko się jechało, a tak to rzadko kiedy a sporo razy strzelił mi fotę.

Opublikowano
11 godzin temu, Bananek napisał:

jak nigdzie nie płacą? czemu siejesz zamęt?  Dziś dostałem przelew. Decyzja 14.10.2019. 

u mnie tydzień od dostarczenia decyzji wszedł przelew.

Skoro decyzja z 14.10 to wtedy jeszcze kasa byla. Podobno od 21.10 juz przestali wypłacać  bo skończyła  sie kasa. Info od osób z kierownictwa agencji.

Opublikowano

Skladalem wniosek w arimr 8 pazdziernika , 26% ogolem , z wyszczegolnieniem kilka ha powyzej 30% i cisza ,ani decyzji ani kasy . 

Ciekawe czy uruchomia jakies pieniadze po skonczonej puli de minimis czy tak po prostu nie wyplaca .

Opublikowano
15 minut temu, zetorki12 napisał:

ja już czekam na przyszłoroczną suszę . :ph34r:

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ototooo, 

A żeby was kur** pokręciło. 😔

Opublikowano

No najpierw trzeba się postarać żeby susza była . Później najlepiej ubezpieczyć . Trzeba czekać czy suszę uznają . Trzeba też żeby rząd był odpowiedni , bo inne mają gdzieś . Kolejki , stres , nerwy czy dadzą . Komisje , wojewoda , agencja .... i wiele , wiele innych takich .   No ciągły stres . :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

No postarałeś sie, te kilka zł plebanowi na tace rzucałeś to i susza była 😊

Teraz w podzięce jemu wymien dach na plebanii albo rynny na kosciele

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

No najpierw trzeba się postarać żeby susza .Trzeba też żeby rząd był odpowiedni , bo inne mają gdzieś . 

Panie zetorki pozwoliłem sobie wybrać dwa najważniejsze 😏

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Na deszcz dawałem . Prawdę mówiąc , to wolę jak pole wesołe .

Święta prawda że wolałbym deszcz niż tę jałmużne 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Panie zetorki

Po co ten pan ? Dziadek Pafnucy jam ci . :D

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Po co ten pan ? Dziadek Pafnucy jam ci . :D

No z racji że dziadek to pewnie wiek już średni więc wypada na Pan 😀