Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja mam lep na rolce za 30 zł i jest go 30 metrów szerokość to chyba 20 cm. średnio co 2-3 tygodnie zmieniam 3 metrowy odcinek, bo jest cały w muchach. Tylko czasem jakaś jaskółka potrafi się przykleić niestety, ale takie rozwiązanie polecam, świetnie się sprawdza.

Opublikowano

jak długo działają te środki actra, agita? bo ja stosowałem podobną mieszankę z apaczem to działało do 3 dni (oczywiście kilka razy mocniejsza dawka niż na stonke)

jestem ciekaw takiego preparatu który używają a agroturystyce, w miastowych parkach, gdzie niema przez wiele tygodni much i komarów.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MrPako
      Witam wszystkich

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy środek do zwalczania much w budynkach inwentarskich?

Na rynku jest multum różnego rodzaju preparatów do zwalczania much, drogich i nie zawsze skutecznych... Nie chcę już dalej eksperymentować i wyrzucać pieniędzy w błoto, dlatego proszę Was o pomoc i dobrą radę . Z góry serdecznie dziękuję .

Pozdrawiam
    • Przez Piotrswider
      Witam,w wakacje planuje zmodernizowac obore (10mx23m) na uwzieziowo na ruszta,w budynku będzie 34 sztuk(doroslych),obore zamierzam brzerabiac na wlasną rękę,czy moglbym liczyć  na wskazówki/rady/uwagi na co zwrócić uwagę podczas budowy kanałów pod ruszta,jak połączyć z szambem,ile zrobić otworów do mieszadła jakie spadki itp. (nie chce szamba pod stanowiskami/obora),chce dac ruszta 60'tki.
       Z góry dziękuję za rady,pozdrawiam.
    • Przez szybki19
      Panowie pomóżcie , jakie środki stosujecie w zwalczaniu Szarka Komośnika bo u mnie nie długo nie będzie plantacji ?

• Przez Waldi7373
      Witam. Czy ma ktoś może jakiś sprawdzony tani sposób na zwalczanie larw Gnojki Wytrwałej.
      To takie robaki bytujące w gnojowicy w oborach i pełzające wszędzie. 

• Przez boooolek
      Witam mam pytanie ile kosztuje zbudowanie obory do byków około 100 sztuk 
  • Dodaj nową pozycję...
v