-
Podobna zawartość
-
Przez kuba063
Witam. Mam następujący problem. Kupiłem od Leśnictwa C 385. W ciągniku niestety przez tyle lat pozrywano gwinty w otworach gdzie znajduje się 12 śrub które trzymają dekiel podnośnika. W moście trzyma 6 albo 7 śrub a reszta jest pozrywana. Podpowiedzcie mi jak to rozwiązać. Prze gwintować na większe? Założyć szpilki? Słyszałem też o jakiś sprężynach ale się nie znam na tym za bardzo ;/ Pozdro
-
Przez Marcin06
Witam, musze wymienić uszczelkę pod głowice i mam problem bo niewiem w jakiej kolejności dokrecać śruby głowicy. Ma może ktoś jakiś schemat albo coś.
P.S Sorry jeśli jest podobny temat na forum, szybko przejrzałem i niezauważyłem, ponieważ pilnie tego potrzebuje na teraz
-
Przez kuscyk
Witam wszystkich .
Na razie bezskutecznie poszukuję informacji
Jakim momentem dokręcić śruby głowicy w ciągniku renault ceres 340 oraz informacji o kolejności dokręcania tych śrub oraz jakim momentem dokręcić śruby korbowodu.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi ewentualnie odnośniki gdzie ta informacje można znaleźć .
Z góry dziękuję
-
Przez michalc123
Witam, szukam z jakim momentem trzeba dokręcić głowice w 2140 turbo oraz kolejność dokręcania.
-
Przez pawel100474
Jak odkręcić koło pasowe w case jx 60 bo chcę wymienić uszczelniacz bo mi cieknie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Ursus c330M