-
Podobna zawartość
-
Przez Mccormickmtxmc
Witam posiadam mccormick myć 135 z 2007 roku mam problem z pokrętłem od podnoszenia podnośnika mianowicie gdy wezmę pokrętło powyżej 7 nie mogę opuścić maszyny na ziemię przyciskiem za dźwignia zmiany biegów w dodatku mój pracownik zmienił wszystkie wartośći na komputerze ciągnik wyświetlał nie prawidłową prędkość oraz obroty silnika z góry dziękuję za pomoc
-
Przez mateusz7745
Witam po zimie próbowałem odpalić Deutz fahra agrotrona 4.90 i tutaj powstal problem ciągnik nie może odpalić, psikalem starterem zaczął zalapywac i zapalił klekoczac mocno zaraz zgasł . Dodam że rozkręcałem pompkę paliwowa ta napędzana paskiem i zmieniłem zawór zwrotny na nowy, ciągnik odpowietrzalem i nic to nie daje nie może bez plaka załapać nawet nie zadymi
-
Przez vegeta23
Witam.
Dzisiaj na sam koniec pracy wjeżdżając do garażu tak jak by rozłączyło mi rewers i ciągnik się zatrzymał. Na monitorze wyskoczył komunikat z żółta kontrolką na jakaś sekundę że nawet nie zdarzyłem przeczytać co to było. Dałem rewers na neutral później znów do tylu i ciągnik ruszył.
Później w CommandCenter sprawdziłem jaki to był błąd i był to
EPC 523677.02
Czy mógłby ktoś pomóc w objaśnieniu tego kodu.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
-
Przez wasyl69
Witam dzisiaj zjeżdżałem z pola i sam załączył mi się przedni napęd i wyskoczyły błędy p21 i p 24 Co to może być i jak to naprawić? Czy kalibracja przedniego napędu wystarczy?

Rekomendowane odpowiedzi
landini 160legend nie odpala
Deutz-Fahr Agrotron 150