Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurna mądrze piszeta ale zbyt napity jestem żeby rozumnie wsio przeczytać.

Niemniej @Bananek śwagier zjechał, ja go  od razu w ogień ggmdzie sustroming, zrzekł się że zamówił  i naprawdę rzadkość. Specjał szwedzki a głównie norwedzy kupują.

Chciałę się zrehabilitować i załatwić temat. Polegķem na całej liniii. WYBACZ!!!

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

Tak teraz ma szoko12

Ja pier jak szybko czas leci już prawie 2020 a nie dawno był 2010 i 2000 1990.a za 30lat jak dożyje będę starym dziadkiem.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
52 minuty temu, Strongman napisał:

Tak teraz ma szoko12

Ja pier jak szybko czas leci już prawie 2020 a nie dawno był 2010 i 2000 1990.a za 30lat jak dożyje będę starym dziadkiem.

Nie Ty jeden. Jak dożyję to prawie emerytura. I uj z emeryturą, aby życie sobie dzieci ułożyły.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, soltys48 napisał:

na co zbierał?

Na nic bo to jego pierwszy live.

7 minut temu, Agrest napisał:

Nie Ty jeden. Jak dożyję to prawie emerytura. I uj z emeryturą, aby życie sobie dzieci ułożyły.

Dzieci sobie poradzą, ja sam sobie myślałem jak to będzie i sobie poradziłem, wiec jak ktoś myśli jak to będzie bez rodziców czy da radę, to da . taka kolej świata, bez nerwów.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

No ale żyjąc w świadomości że ma się dzieci lepiej odejść w świadomości że  mają się dobrze 

Opublikowano

Ale w sumie masz Ryszard rację. Zmęczyły te święta. Tak człowiek bezczynnie je przesiedział a tak od jutra można coś działać

Opublikowano

I idź w piz.u z całe święta ok i na koniec żarcie zaszkodziło

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

I idź w piz.u z całe święta ok i na koniec żarcie zaszkodziło

Za mało antidotum % 🍸

Opublikowano
8 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Chyba "gural" nie magical.. 

Gural był tylko zatrzymany do wyjaśnienia i dalej prowadzi streama, a magical siedział kilka miesięcy posadzili go z tą połamaną nogą co załatwił na famemma :) i teraz ma zakaz to go nie widać

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Za mało antidotum % 🍸

A bo miast antidotum, teść pigwówkę postawił. Podstępna bestia bo po godzinie poniewierać zaczyna. Ale nie najgorzej ze mną bo do śwagra sesemesa napisał, a ten nie odpisał👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jacu
      Witam, jak u Was wygląda z opadami deszczu, bo są miejsca że nie padało już od 2 tyg i nie widać deszczu ,zboża na lekkich ziemiach już schną jak tak dalej będzie to nie będzie po co kombajnem wjeżdzać. Piszcie jak u Was wygląda z opadami ?

EDIT:
      Temat podzieliłem wg lat. Aktualna wersja jest dostępna pod linkiem: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/275804-pogoda-rolnicza-2019/

• Przez Famer21
      Jak ma się zmiana klimatu i przesunięcie wszystkiego do pogody? Nie ma już praktycznie wiosny i jesieni, mamy teraz zime i lato tylko. kolejny rok, grudzień i taka pogoda, kto by pomyślał, że w grudniu bedzie słońce i temp 6-10 stopni na plusie cały czas? Ile było przymrozków? Woj. opolskie 3 dni temp spadła do -2 na klika godz i tylko w nocy. Śniegu już praktycznie nie ma wcale, 2-3 dni w kwietniu na świeta nasypało i koniec.
      Jak to bedzie z zbożami i robactwem, chorobami? Jak chronić te zboża skoro nie ma mrozu, który by zabił wszystkie szkodniki..?
      Myślał ktoś na tym co trzeba bedzie siać jeśli za kilka lat wszystko sie zmieni, że żniwa będą powoli w maju czy początek czerwca już skoro teraz w takiej pogodzie to i tak wszytko rośnie, zamiast zimować to rośnie..
    • Przez Famer21
      Obecna pogoda nie wróży zbyt "spokojnych" żniw..? Dwa dni było 30 stopni, a teraz po 24 maksymalnie i przelotne opady, wszystko stanęło.. Ciekaw jakie plony będą, czy bedzie sie uciekać z pola przed chmurką..
    • Przez JOHNSTYJEK
      Zastanawiam się nad uprawą trawy sudańskiej, chciałbym się dowiedzieć czy są do tego dopłaty, czym to najlepiej zbierać oraz czy wzbudzi to zainteresowanie kupnem innych hodowców ponieważ sami nie prowadzimy hodowli  
  • Dodaj nową pozycję...
v