-
Podobna zawartość
-
Przez oFsik
Witam, na ile wyceniacie Bizona 1988r. z nową sieczkarnią(nie używaną, dopiero co założoną :rolleyes:), bez kabiny, pozdro
-
Przez KLIN12345
witam jaką macie temperature oleju w silniku w bizonie w czasie koszenia??
u mnie okolo 110 stopni a przy dobrym zbożu i upale lubi sie trzymac na 120 czy to normalne bo zielone pole kończy się na 90 stopniach
-
Przez BoNes
Cześć jestem tu nowy.
Wujek niedawno kupił Bizona Z056 z rozwalona cala instalacja elektryczna, niema w ogóle świateł i żadne czujniki nie działają,
szukałem w internecie schematu instalacji elektrycznej ale znalazłem tylko do Bizona Z058 i z stad moje pytanie , czy ten schemat rożni się bardzo od modeli Z056 ? jeśli tak to w jakich miejscach, i czy warto robić nowa instalacje czy kupić gotowa ?
Pozdrawiam.
Słyszałem ze można zrobić ja na podstawie ursusa serii C-3xx, próbował ktoś ?
-
Przez cino111
Witam.
Jest do kupienia Bizon Z040 za 9tys, może by jeszcze utargował. Niby wszystko z nim ok tylko dziennie okolo 7 litrów oleju bierze . Jakby wyrwał go powiedzmy za 7tys., dokupił sieczkarnie i zrobił remoncik silnika to by nawet nie wyszło drogo. Co o tym myślicie? Ile do niego kosztuje sieczkarnia? Ile może kosztować remont, no i czy w ogóle warto kupować taki stary sprzęt. Chodzi o koszenie jakieś 15ha, no i może kilku sąsiadów. Patrzyłem na te małe kombajny VOLVO, ale chyba ciężko z częściami. Można coś kupić tak do 15tys??? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi
Skrzynia EC w T5.110 szarpie na 7 i 11 biegu
Ostatnie siano w 2025