Rozdzielacz hydrauliki zewnętrznej
-
Podobna zawartość
-
Przez Antekk
Witam, mam pytanie czy w ursusie 335 filtr hydrauliki się czyści? Czy w środku jest jakiś filtr co się wymienia? Czy można gdzieś kupić taki filtr?
-
Przez artur04c
Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam.
ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje.
-
Przez adasko248
Witam. Jak w temacie chodzi mi o sposób w jaki moge odblokować ten zawór gdysz nie byl uzywany on od nowosci i w tej chwili nie moge go ruszyć. Probowalem odrdzewiaczy i penetrujacych i nic. Moze macie jakis sposob lub narzedzie do wyciagniecia tego?
Pozdrawiam.
-
Przez swiezak00
Witam sprawa wygląda tak rozdzielacz wyzionoł ducha i co dalej?? Chodzi mi czy ktoś może robił już jakieś przeróbki stosując jakieś inne rozdzielacze zamiast orginału ???
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 3085 filtry
Amazone uf800