Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A nie jest to przypadkiem filtr od wspomagania? Mam co prawda mf 1014 ale to chyba podobne ciagniki. Ja mam jeden filtr z tylu obok wyjsc hydraulicznych jest pokrywka przykrecona na cztery srubki na klucz 13, a drugi filtr jest z prawej strony naprzeciw koła na cztery nakretki na klucz 17.

Edytowane przez ceston
Opublikowano

nie pamiętam dobrze ale to jest filtr od hydrauliki. popatrz po przewodach jak idą. U mnie jest przykręcony ten filtr u góry do pompy hydraulicznej. Do tego dochodzą dwa węże/rurki. Jeden z tylnego mostu a drugi łączy się z rozdzielaczem hydraulicznym. A  mówie na postawie landini 6550

Opublikowano

To jest filtr hydrauliki, jak będziesz wymieniał to kup wykonany z plecionki stalowej, a nie papierowy, bo na papierowym wywalało mi błąd przepływu

w razie co, pisz to dam ci numer katalogowy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Sesk
      Witam , mam pytanie , ile dokładnie mamy filtrów od hydrauliki i skrzyni w tych ciągnikach?

• Przez tomekviki2
      Witam,mam pytanie czy ktoś z was posiada taki traktor ,prosiłbym o opinię.
    • Przez Pstrąg
      Witam,
      Mam problem , otóż nie wiem gdzie znajduje się filtr skrzyni biegów w fendt 309c (silnik deutz) 2000r. Przekopałem forum i nadal nie wiem na 100 % gdzie jest. Ktoś wspominał ,że w okolicach tylnego lewego koła ale i tak nie mogłem znaleźć. Prosze o pomoc.
    • Gość
      Przez Gość
      Witam chciałbym zrobić filtr ssawny do beczkowozu żeby zasysać wodę ze stawu bez piasku bo ten piasek niszczy zawory, czego by użycz jakiego materiału.Filtr wielkościowo niema znaczenia.
    • Przez GRPakosz
      Landini mythos 110 . Zapala sie kontrolka cisnienia oleju w ukladzie hydrauliki   (hydraulika dziala) . Co moze być tego przyczyną?  
  • Dodaj nową pozycję...
v