Brak obiegu wody w ukladzie chłodzenia.
-
Podobna zawartość
-
Przez Radek000111
ile kosztuje pompa wodna do zetora 6718??? wymieniał ktoś? jakie były objawy jej zepsucie i konsekwencje??
-
Przez Krystianrolnik
Witam koledzy dziś zauważyłem że z pod koła pasowego pompy wodnej w moim U330M od strony silnika kapie woda. Co może być przyczyną czy trzeba kupować nową pompę czy wystarczy wymienić uszczelki ??
Pozdrawiam Krystianrolnik
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam ,mam opryskiwacz ciągnikowy starego typu który wykorzystuję do pryskania malin i mam z nim jeden zasadniczy problem ,opryskiwacz działa poprawnie do czasu kiedy woda zajmuje dyszę od mieszadła (taki siusiek na wysokości ok. 20 cm od dna zbiornika ) ,a jak woda opadnie niżej to opryskiwacz traci normalne ciśnienie pracy i zaczyna wariować tzn. ciśnienie spada praktycznie do zera a po pewnym czasie ciśnienie idzie na cały zegar ,czasami potrafi nawet zrzucić jakiś wąż lub rozerwać końcówkę . Panowie czy jest jakiś sposób żeby opryskiwacz pobierał wodę do końca a ciśnienie nie szalało ?
-
Przez hodowcamlody
Pozwoliłem sobie to nazwać pługiem, w zasadzie chcę porobić takie małe fosy coś koło 30x20 żeby na upartego na wprost przejechać ciągnikiem. Ma ktoś pomysł z czego by takie coś wziąć?... pługiem nawet konnym testowane ale przy tych 20cm wywala się kawał ziemi a u mnie glina i nie ma jak tego rozbić. Pasuje żeby wywalało na dwie strony, i do tego dopiąć jakiś strasznie ciężki wałek lub potem walcować. Temat bardzo pilny bo u mnie pastwiska to podstawa, krowy nie nauczone być karmione sianem i moment spadają z mleka.
-
Przez Mariusz123456
Witam, mam pytanie. Póki co mam 9 sztuk herefordów i cały rok mają być na dworze. Niedługo powiększe stado do 40 sztuk. Jest wiata. Nadchodzą mrozy i nie wiem jak mam o zrobić by woda dla bydła mi nie zamarzła. Wodę podaję w skrzynio paletach 1m3. Mam tam pływak i automatycznie się napełnia. Pomoże ktoś rozwiać moję wątpliwości?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Ursus 5714+rozsiewacz Langren RS-600