-
Podobna zawartość
-
Przez damiex90
Witam, ostatnio ułamała mi się taka dźwigienka przy rewersie w ciągniku same explorer. Pytanie brzmi jak to coś na zdjęciu może się nazywać albo jakiś numer katalogowy..
1.xps
-
Przez Rafał11
W moim Same nie da się wrzucić rewersu do przodu do tyłu wchodzi lekko a to przodu się nie da dokładnie jest tak tak samo z wajchą co się zmienia zakres biegów. Czym to może być spowodowane??
-
Przez suffeks
jazda na zającu bieg mi zaczął wyskakiwać ciągle, nie ważne czy przyspiesza czy zwalnia. wyskoczy na N i podczas jazdy wrzucę na bieg do przodu i jedzie i znowu za jakiś czas wyskoczy
poziom oleju dobry, nie ważne czy ciepły czy zimny
pomysły?
-
Przez Rilock
Posiadam problem z ciągnikiem marki Deutz-fahr Agrotron 90, przy rozgrzanym ciągniku gdy chcę cofnąć rozłącza rewers aczkolwiek nie wyświetla błędu tylko wydaje sygnał dźwiękowy. Po kilku próbach udaje się cofnąć. Prosił bym o jakąś podpowiedź co z tym zrobić.
-
Przez Nasters
Witam mam problem Lamborghini 1060 otóż do 1 tys obrotów z odmy leci delikatnie biały dymek lecz pod za dużym ciśnieniem po zwiększeniu obtotów z odmy zaczyna kapać olej czym większe obroty więcej oleju ?? ktoś może już to przerabiał ?? uszczelka ?? pierścienie ??
-

Rekomendowane odpowiedzi
Traktor renault 133.54 tractonic, tryb awaryjny po godzinie pracy.
Same silver