Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupie jak w temacie. Loszki mogą być małe lub już dojrzałe do 12 msca. Knurki kupie od małych do max 40 kg w ilosci 100 sztuk. Płatne gotówką. Najlepiej Pomorskie. Termin to Maj choć jak będzie dobra okazja to wezmę szybciej.

Opublikowano

zbyt na żywiec. wysokiej jakości wieprzowina kulinarna. niekoniecznie mangalica. sprzedane już ze 200 sztuk niestety odkupionych od małych rolników z bardzo małym zyskiem i klient zadowolony jakością.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez szerszen16
      Witam. pytanie jak w temacie, pas mlcarni zsczal sie mocno grzac. Jaka moze vyc przyczyna? Wydaje mi sie ze talerz kola mlocarni jest za bardzo wdany w prace. Prisze o pomoc. Pozdrawiam.
    • Przez Fujitsu
      Sprzedam jak w opisie agregaty uprawowe jeden kompletny w mniejszym brakuje pazurow niewielkim kosztem mozna sobie uzupelnic i miec swietny agregat hydraulicznie skladany lub do czegos innego wykorzystac rame 
      https://sprzedajemy.pl/brony-becker-4-metrowe-hydraulicznie-rozkladane-chomentow-e30984-nr53976794

https://sprzedajemy.pl/brony-3-metrowe-rozkladane-hydraulicznie-chomentow-e30984-nr53976729
    • Przez Marcin06
      Witam, myślę nad przyspieszeniem pracy podbieracza tak aby prasa lepiej pobierała materiał. Bo jak do tej pory to materiał stawia się, szczególnie przy dużej ilości słomy. Na forum odszukałem, że pracę można przyspieszyć poprzez zmianę jednego z trybów na mniejszy, ale ta zmiana pozwoli tylko przyspieszyć podbieracz a widły podajnika nadal będą chodzić bez zmian.

Może przerabiał ktoś z was, aby zwiększyć prędkość pracy podbieracza i wideł podajnika lub ma jakieś pomysły.
    • Przez Mistrzu2
      INSTRUKCJA OBSŁUGI ORAZ KATALOG CZĘŚCI DO SIEWNIKA  "POZNANIAK 6 " SO43/C1"
      O taki. Ktoś ma podesłać ?

• Przez lexy
      Może ktoś posiada instrukcję użytkowania  tej maszyny.W jaki sposób  reguluje się ramiona od tuz szerokość. Nie mogę  znaleźć przycisków  do tego.
      Dziekuje

• Dodaj nową pozycję...
v