Szukam mechanika do wladimirec T25
-
Podobna zawartość
-
Przez ReverS07
Witam!
Mam pytanie. Jak jadę bez świateł i nie mam włączonego żadnego innego odbiornika to wskazówka amperomierza jest na zerze. Jak włączę światła to wskazówka wychyla się w lewo. Rozrusznik nowy, nie wiem wina alternatora, regulatora?
-
Przez wrodarek
Witam
Mam problem ze skrzynią w traktorze władimirec t-25. Otóż po wbiciu biegu szosowego sprzęgło nie odbija do końca, zatrzymuje sie w połowie, po przejechaniu ok 10,15 metrów bieg wyskakuje i słychać tylko zgrzyt. Po rozłożeniu skrzyni okazało sie ze na ruchoma zębatka na wałku głównym nie zazębia sie do końca w tej od przełożenia szosowego. Co może być tego przyczyną ?
-
Przez binek85
Witam!Panowie pomóżcie ..wczoraj pryskalem maliny o co się okazało że walek wom mi staje..jadąc do przodu i mając lekko z górki traktor tak jakby wskakiwal na luz i po chwili jest spowrotem na biegu. .dzisiaj jechalem z przyczepa i dodajac gazu nie bylo reakcji przyspieszenia od razu tylko tak jakby z opoznieniem i szarpniecie..A jadąc znów z górki tak jakby właśnie nie było biegu wlozonego i nagle jest bieg i szarpniecie...takie duganie..co to może być?Władimirec z jedną wajcha..
-
Przez pi0mak
Witam. Jestem posiadaczem ciągnika cese SC 86 i potrzebuje pomocy odnośnie elektryki w tym ciągniki, a wimienione ciągnik są do siebie zbliżone budowa. -
Przez Kris946
szukam posiadaczy tych ciagnikow, ogolnie serii DX chlodzonych powietrzem. Mam kilka pytań. Pomóżcie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Agregat talerzowy z hydropakiem woj-tech
Massey Ferguson 3060 turbo + Lemken Achat 9