Aparat udojowy delaval milkmaster
-
Podobna zawartość
-
Przez gullas724
Który z tych aparatów byłby lepszy ? posiada ktoś któryś z tych modeli ? fotografią i filmowaniem nawet się interesuję . na dzień dzisiejszy posiadam aparat Fujifilm S5800 . jestem z niego zadowolony , lecz pora na zmiany mogę wydać max 2200zł na aparat z osprzętem ( karta pamięci , torba , 2 akumulatorki , statyw , ładowarka do akumulatorków ) . z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez studentka91
Witam, moja obecnosć na tym forum jest kierowana głównie projektem wymaganym na mojej uczelni. Niestety swojego gospodarstwa nie posiadam, chciałam więc prosić Was rolnicy o opinię nt. czochradła dla bydla firmy DeLaval. Używa ktos z Was? Jakie są wasze spostrzeżenia, uwagi co do dzialania tej maszyny, czy jestescie z niej zadowoleni? Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź!
-
Przez Pawelsne
Pytanie dla osób posiadających Roboty lub interesujący się tym.
Co sądzicie o tych dwóch firmach i której firmy Roboty lepiej funkcjonują ?
-
Przez bamber1993
Witam,
jako, ze wielu z Was zna się na fotografii lepiej ode mnie szukam porady.
Mam zamiar kupić "coś" do robienia możliwie dobrych zdjęć i od czasu do czasu filmów. Szukam sprzętu w cenie do 1200-1500zl. Nie wiem co wybrać- aparat cyfrowy, lustrzankę czy może kamerę? Ważne aby zdjęcia na zewnątrz wychodziły dobrze.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
-
Przez nowy07
Witam
Mam takie pytanie czy ktoś posiada prase Welger RP 12 z przystawką na siatkę, bo potrzebował bym zdjęcia tej przystawki, bo chciałem taka dorobic do mojej prasy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z prasą Welger rp200 nie odcina drugiego sznurka