Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cześć,odrazu na wejściu pisze że jestem nowy i proszę o przeniesienie jeśli wybrałem zły dział.

Mam pytanie,jaka kupić najlepiej piaskarke do 1000 zł nową bądź używana,zależy mi na tym żeby była kabinowa,potrzebuje ją głównie do czyszczenia zacisków hamulcowych,ciekawią mnie te chińskie 220l ale z tego co czytałem to są straszne badziewia ale może na same zaciski dobrze się spisze?

Sprężarka dopiero będę kupować jak już wybiorę piaskarke,pozdrawiam !

Opublikowano

Cześć, też właśnie się zastanawiam nad tym. Wiedziałem dobre opinie o tej -

https://archiwum.allegro.pl/oferta/piaskarka-kabinowa-90-l-dysze-4-5-6-7-mm-pistolet-i3139070403.html

ale nie ma jej w sprzedaży teraz, tak że szukam podobnej. Teraz myślę albo nad 

https://allegro.pl/oferta/piaskarka-kabinowa-stacjonarna-90l-kd10334-8374328862#

albo coś z tych https://farys.pl/pl/35-piaskarki , myśle że ta najtańsza za 385 zł będzie wystarczająca.

Cenowo są spoko, ale jakichś konkretnych opinii nie znalazłem o tych produktach.

Może przyda się 😃

P.S Jeżeli będziesz posiadać jakąś aktualną informację to będę wdzięczny.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rafalpronar82a
      montuje sprężarkę w mf 3090 silnik perkins i nie wiem gdzie podłączyć obieg oleju powrót znalazłem ale skąd wziąści ciśnie myślałem o czujniku oleju wstawić trójnik ale czy nie spadnie mi ciśnie oleju w silniku skąd jest brany oryginalnie obieg oleju do sprężarki ?
    • Przez tumek19
      Posiadam ursusa c360 3p. Mam zamontowaną w nim sprężarke od stara(foto w dziale wynalazki).
      Ale zaczyna się psuc. Przykładając ręke do odolejacza pojawia sie olej.. I to dośc dużo.
      Co może byc winne? Prosze o pomoc.
    • Przez madas_szab
      Jak w temacie kupujecie oryginalne filtry i oleje czy stosujecie zamienniki ??
    • Przez energe
      Dobry wieczór wszystkim,

mam pytanie do Was. Czy może mi ktoś powiedzieć jak należy sprawdził układ powietrzny w ciągniku?. Od przeszło 20 lat nieużywany ale zamontowany jest i chciałbym go uruchomić. Sprężarka na pewno sprawna. Co się dzieje po napompowaniu butli?, upust powietrza następuje czy co ?

pozdrawiam
      Łukasz
    • Przez rafal0
      Witam wszystkich agrofotowiczów!

Mam  problem dotyczący ocynkowanych sztachet. Firma która wykonywała ogrodzenie z ocynkowanych sztachet pomalowała je wedle naszego zamówienia. Po roku od postawienia płotu farba (chlorokauczuk strong super trwała emalia z Dekoralu) zaczęła odstawać od ocynkowanych sztachet. Chciałbym uzyskać wasze opinie co zrobić z tymi sztachetkami, piaskować, odtłuścić  i wtedy pomalować farbą. Doradźcie jakich środków użyć i jakie czynności w tej sytuacji wykonać. W załączniku zdjęcia płotu.

• Dodaj nową pozycję...
v