-
Podobna zawartość
-
Przez Pitlok4991
Witam,
Zakupiłem traktor Case 7120 z Holandi który nie był nigdy rejestrowany ,aby go zarejstrować w PL musi przejść szczegółowy przegłąd tzw "zerowy"
Niestety diagnosta nie potrafi znaleść numeru seryjnego nabitego na traktorze i bardzo się o to czepia.
Dodam że tabliczka jest w kabinie, w Angielskim katalogu znalazłem że numer powinien być "in the floor" jednak na podłodze ani pod nią nigdzie nie potrafię go znaleść
na ramie z przodu traktora też nie ma. Pojechałem do znajomego do sąsiedniej wioski gdzie ma taki sam traktor jednak tam też nikt nie wie...
Może jest na forum ktoś kto rozwiążę tą zagadkę i jednocześnie pomoże ?
-
Przez Barm03
Witam
Szanowni agrofotowicze, mam takie pytanie dotyczące case 856 xl. Mam problem z gniazdem wtryskiwacza. Miałem przedmuch na 4 wtrysku, wymieniłem nakrętkę wtryskiwacza, jednakże dalej dmucha. Wie ktoś może w jaki sposób wyciągnąć gniazdo wtryskiwacza ? Może już ktoś to robił i chciałby podzielić się ze mną cennymi informacjami ? Za odpowiedzi z góry dziękuję
-
Przez zacx18
Witam pisze ponieważ nie wiem jaki olej zalać do skrzyni na każdej stronie internetowej są inne dane dotyczące oleju na jednej jest stou na innej utto tak samo z parametrami 10w30 ,10w40 jaki jest prawidłowy ?
-
Przez Bambi14
Witam, jaki jest potrzebny zaczep gorny do ciagnika zeby zaczepiac opryskiwacz 2 tys litrow? nie wiem jaki jest nacisk takiego opryskiwacza, aktualnie mam automatyczny na poduszkach amortyzujacych (taki jak w hl z tylu) to podejrzewam ze wcale sie do tego nie nadaje, czy taki z linku wystarczy? rockingery troche drogie na moje potrzeby...
https://allegro.pl/hak-zaczepu-transportowego-mf-255-ursus-c-385-zeto-i5889031699.html
-

Rekomendowane odpowiedzi
Same laser 100
Cyklop i bocianie gniazdo