Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam pytania jaka podkładka ma znajdować się pod korkiem zlewu oleju w silniku 1hc102 chodzi mi o średnice.

Jak również o gwint jaki jest w pompie pz63a ponieważ musze odkręcić wąż.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Kolego,a czy to jest aż tak skomplikowane aby odkręcić i pomierzyć,tu nikt na co dzień raczej takiego silnika nie używa i nie remontuje co by znał wymiary,czy średnicę na pamięć.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Tomi35
      Witam panowie mam problem z cisnieniem oleju w silniku mwm renia 103-54 mianowicie przed remonten cisnienie na rozgrzanym silniku spadlo do zera teraz gdy silnik jest po remoncie ciśnienie też spada do 0.7 w Tym że tak całą gura nowa wał po szlifie pompa olejowa nowa zaworki przy filarze olejowym do regulacji ciśnienia  też i nadal bardzo słabe ciśnienie co za przyczyna może być 

• Przez AchimR
      Wielu z Was posiada te ciągniki, ale wiemy, że niektórym przeszkadza głośna i metaliczna praca silnika. Jeżeli ktoś Wam powiedział, że tak musi być, to zapraszam do obejrzenia filmu.

• Przez kzt1736
      Witam, ile doleju do silnika Deutz Fahr 6.30tt 7.2 l ?
    • Przez pawel100474
      Jak odkręcić koło pasowe w case jx 60 bo chcę wymienić uszczelniacz bo mi cieknie.
    • Przez Sqowron
      Siemka, mam mały problem co znajduje się na łączeniu pompy z blokiem jest tam oring czy uszczelka bo ciekniemi stamtąd olej... możecie podpowiedzieć mi co tam jest uszczelka czy oring? I jak to się fachowo nazywa. 

• Dodaj nową pozycję...
v