Sprawdź Wymiana uszczelki pod glowica c 360 na AgroTesty.pl
Ursus C-360
Ursus C-360
Ursus C-360 - Dane Techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez karol2306
Witam
Przymierzam sie do wymiany tulei podnośnika. Poniżej foto. Pytanie da was czy ktoś to robił??? Da rade to wymienić po zdjęciu ramienia i simeringa czy trzeba rozbierać cały tył?
-
Przez Polacek
Witam, Czy ktoś orientuje sie gdzie kupię taka uszczelkę jak zaznaczona na foto ? Żółte strzałki, i okrągłe lampy niebieska strzałka. Dziękuję
Jeśli można to proszę o link,
-
Przez PaweLisowicz
Potrzebuję zakupić obciążniki do c-360. Konkretnie chodzi mi o 2 środki na oś tylną nowego typu do c-360, wraz z możliwością wysyłki.
-
Przez Marcin70707
Witam. Chcę od restaurowac mojego Perkinsa w takim stanie jak wyszedł z fabryki w 1988😊. Dlatego potrzebuje kodów lakieru bloku i blach. Gdyby ktoś mógł mi je udostępnić byłbym bardzo wdzięczny😊. Szukam również szablonu to namalowania napisów na masce. Bardzo proszę o kontakt jeśliby ktoś miał bądź też proszę aby ktoś mi podał wymiary napisów i jak byłoby najlepiej je wykonać żeby wyglądało to estetycznie a nie "w miarę". Serdecznie pozdrawiam 😊😊😊
-
Przez PaweLisowicz
Sprzedam 2 pierścienie starego typu i 2 środki do c-330. Link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/obciazniki-c4011-c328-c330-c360-c355-CID757-IDzHBoV.html#4cedd9a6e8;promoted
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dopłaty do fotowoltaiki i ocieplenia budynków
Lampa WAŚ