Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otoż uszczelka pod druga glowica puszczala olej w ciezkiej robocie na zewnatrz wiec wymienilem na nowa i tu maly problem.

Otóż glowica zostala dokrecona delikatnie krzywo wiem ze luz na szpilkach to milimetry ale jest delikatnie krzywo i nie moge uszczelnic jej przy kanale wydechowym ( poprostu tam gdzie jest odchyl nie dochodzi uszczelka za nic w swiecie) jest to doslownie pol milimetra ale troche dmucha.I tu pytanie sprobowac zalozyc nowa uszczelke pod kolektor czy sie nie bawic kupic nowa pod glowice i zrobic jak nalezy?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez karol2306
      Witam
      Przymierzam sie do wymiany tulei podnośnika. Poniżej foto. Pytanie da was czy ktoś to robił??? Da rade to wymienić po zdjęciu ramienia i simeringa czy trzeba rozbierać cały tył?

• Przez Polacek
      Witam, Czy ktoś orientuje sie gdzie kupię taka uszczelkę jak zaznaczona na foto ? Żółte strzałki, i okrągłe lampy niebieska strzałka. Dziękuję

Jeśli można to proszę o link,

• Przez PaweLisowicz
      Potrzebuję zakupić obciążniki do c-360. Konkretnie chodzi mi o 2 środki na oś tylną nowego typu do c-360, wraz z możliwością wysyłki.   
    • Przez Marcin70707
      Witam. Chcę od restaurowac mojego Perkinsa w takim stanie jak wyszedł z fabryki w 1988😊. Dlatego potrzebuje kodów lakieru bloku i blach. Gdyby ktoś mógł mi je udostępnić byłbym bardzo wdzięczny😊. Szukam również szablonu to namalowania napisów na masce. Bardzo proszę o kontakt jeśliby ktoś miał bądź też proszę aby ktoś mi podał wymiary napisów i jak byłoby najlepiej je wykonać żeby wyglądało to estetycznie a nie "w miarę". Serdecznie pozdrawiam 😊😊😊

• Przez PaweLisowicz
      Sprzedam 2 pierścienie starego typu i 2 środki do c-330. Link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/obciazniki-c4011-c328-c330-c360-c355-CID757-IDzHBoV.html#4cedd9a6e8;promoted
  • Dodaj nową pozycję...
v