3-miesięczny cielak nie chce pić wody
-
Podobna zawartość
-
Przez Michał6180
witam mam problem z ciągnikiem 6180 polega on na tym ze traktor nie chce jezdzic po rozgrzaniu ostatnio prasowałem słome ok 8ha po przepracowaniu 4 hektarów traktor ustał na polu nie chciał jeździć biegi bez sprzegła wchodziły po jakimś czasie traktor zaczął jezdzić cały czas sie to działo wymieniłem pompkę sprzęgła był jakiś czas spokój a później przyszedł czas na kukurydzę woziłem nim jakiś czas był spokój po paru godzinach traktor na pusto nie dawał rady podjeżdżać pod z górkę na drodze silnik nie tracił obrotów tylko było czuć jak traktor spowalniał a wjazd na pryzmę nie było mowy zebym wjechał szosowymi biegami traktor stawał w miejscu i nie chciał jechać z terenowymi miał nawet problemy wjezdzać zdecydowałem wymienić pompę w skrzyni wymieniłem ale okazało sie ze nadal ciężko podjeżdża pod górę i teraz stoi na podwórku i nie chce jezdzić biegi wchodzą bez sprzęgła i nie wiem co robić więc prosze was o pomoc co z tym robić za wszelkie odpowiedzi Bardzo Dziękuję :)
-
Przez szymonidas9
Czy jest mozliwosc spuszczenia calej wody z bloku ? Model to chyba mercedes om 421 tzw V-ka.
Wiem ze trzeba wykrecic blache od zbiornika i tam jest dojscie zeby odkrecic jakby kranik z tym ze nie zlatuje wszystko, a ze dolalem wody to najlepiej byloby cala.. Jest gdzies pod spodem jakis kranik czy cos?
-
Przez mustafakali
Witam chciałem dzisiaj przestawić kombajn i powstał problem bo kombajn nie chce zapalić nawet na prostowniku odpowietrzyłem cały układ i dalej nic nawet dymka nie puści z komina
-
Przez KIbul
Witam. Problem z jd 6400 traktor kupiony z zepsuta hydraulika. Pompa z tylu pod siedzeniem zregenerowana Nowe filtry,olej. Traktor złożony,działa. Jednak gdy po porządnym rozgrzaniu się zapaliły się kontrolki (jak na zdj) i traktor nie chce ruszyc ani w przód ani w tyl. A jeżeli się uda to strasznie szarpie. Skrzynia to chyba jedna z najprostszych bo od A do F i 3 przełożenia i wsteczny na 2 wajsze. Gdzie szukać przyczyny??😶 Dodam że wspomaganie,tur i podnośnik chodzi bez zarzutu...
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wypadek na polu . Skasowana maszyna . Czyja wina ? Kto bierze odpow...
Ursus c360