Maska przeciwpyłowa do gospodarstwa
-
Podobna zawartość
-
Przez zyz1o
witam pekla mi maska w jd w ksztalacie X i robi sie takie cos ze jak jest cieplo to maska w tym miejscu zapada sie a jak zimno to wychodzi do gory i teraz wyszla do gory i jest taki ostry stozek powiedzcie mi co zrobic zeby bylo normalnie i jak to skleic
-
Przez Krystian7745
Witam pytanie z ciekwaości czy jest mozliwość zamówienia z Czech proximy ze starą maska ?
-
Przez erniak147
Witam, właśnie schowałem filtr powietrza pod maske w swoim Zetorku i została mi dziura tzn ta stara kratka z dziurą na rure http://sklep.tzmkalisz.pl/Kratka-siatka-pokrywa-gorna-Z-70475315%283,1868,1295%29.aspx takie coś i teraz mam prośbę bo nie mogę nigdzie znaleźć tekiego czegoś bądź metalowego żeby było całe bez dziury robił ktoś tzn kupował gdzieś takie coś ?
-
Przez pawlo1525
Mam mtz 82 z 1999 roku i jestem ciekawy czy bedzie pasowała maska od ts lub belarusa 820 bo bardzo mi się podoba ta maska ?
-
Przez mati0517
Witam wszystkich.
Szukałem informacji bardzo dużo, ale nic konkretnego w związku z tematem.
Zatem takie pytanie, czy ktoś zakładał skośną maskę (typu FINN a także montowane w 1014) do ursusa 914 i pochodne? Jak to się ma do zbiornika paliwa a mianowicie do jego wlewu (czy aby czasami nie jest on wtedy za niski?), Jak z dostępem do wlewu do chłodnicy i czy pasuje w miejsca starszego modelu na otwory.
Pytam tylko dlatego, że chciałbym zamówić maskę i zamontować. Może ktoś z was już taki zabieg odmładzający przeprowadzał w swoim ciągniku i chciałby nam coś podpowiedzieć ciekawego, ponieważ zapewne nie tylko ja chcę coś takiego zrobić.
Pozdawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Plany na małe gospodarstwo
Ursus C360 + Przyczepa & Kramer