Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te co padnie podczas transportu bedzie ci smakowało co ? aby te co na samochód nie wlazło jest obrzydliwe ...

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

i ja mogę mieć "kaloryfer" jak sie postaram a ty już jedynie bojler

uważaj żebyś w gnoju języka nie przydeptał jak będziesz rzeźbił kaloryfer

• Haha 1
Opublikowano

RU68

ty na prawde uważasz ze wszyscy wywalaja gnój widłami ? rzeczywiscie dawno miałes do czynienia z bydłem jak tak ...

słyszałes o czyms takim jak głeboka sciółka i wywalanie ładowarką/turem albo ruszta ? chyba nieeee.....

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, RU68 napisał:

co cię obchodzi transport problem pośrednika na samochód na nogach 

A to obchodzi że nie wiesz ile tych krów co pokazali nie weszło samych 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, ozzborn napisał:

te co padnie podczas transportu bedzie ci smakowało co ? aby te co na samochód nie wlazło jest obrzydliwe ...

jakbyś nie wiedział to każdy uraz powoduje większą lub mniejszą infekcję i do czasu uboju się rozprzestrzenia 

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A to obchodzi że nie wiesz ile tych krów co pokazali nie weszło samych 

Oczywiście są świadkowie że śpiewały i tańczyły przy załadunku  

Opublikowano

5 minut temu, RU68 napisał:

Ale Ty chamski jesteś

Opublikowano
49 minut temu, RU68 napisał:

więc do ciebie nie podchodzą 

??? Nie mam pojęcia o co chodzi.Jak bym stwierdził ze cytat do ciebie bym go do ciebie przypisał.No ale widocznie sam go do siebie odebrałeś.

• Like 1
Opublikowano

materiał stary,  tak może się dziać teraz z leżakami ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

??? Nie mam pojęcia o co chodzi.Jak bym stwierdził ze cytat do ciebie bym go do ciebie przypisał.No ale widocznie sam go do siebie odebrałeś.

odniosłeś się do mnie z treści wynika a trafna riposta ugodziła

Opublikowano

bukat82

no teraz specjalysty z tefałenu wymyslą ze rolnik krowe tak zabiedził ze zdechła

Opublikowano

dokładnie .. że nie wsadził jej w gips i nie pomógł spacerować przy wypasie

Opublikowano
13 minut temu, RU68 napisał:

jakbyś nie wiedział to każdy uraz powoduje większą lub mniejszą infekcję i do czasu uboju się rozprzestrzenia 

Oczywiście są świadkowie że śpiewały i tańczyły przy załadunku  

a skąd wiesz że nie śpiewały ?

Opublikowano
13 minut temu, ozzborn napisał:

RU68

ty na prawde uważasz ze wszyscy wywalaja gnój widłami ? rzeczywiscie dawno miałes do czynienia z bydłem jak tak ...

słyszałes o czyms takim jak głeboka sciółka i wywalanie ładowarką/turem albo ruszta ? chyba nieeee.....

widzisz ojciec rezygnował z głębokiej ściółki w latach 70/80 ja z rusztu w 97r a ty mnie chcesz uczyć 

Opublikowano
9 minut temu, RU68 napisał:

Aleś się tego gnoju uczepił. Gnój gnój i wkoło gnój, a największy to ty, bo jawnie się cieszysz z zaistniałej sytuacji. Kto Cię tu przysłał? Bo ktoś musiał to zrobić. Mam nadzieję, że dobrze na tym chociaż zarobiłeś, bo wierzyć mi się nie chce, że przychodzi ktoś do tematu skierowanego do producentów wołowiny tak sam z siebie aby ich powyśmiewać i wprowadzić zamęt. Uważasz się za lepszego człowieka od reszty piszących tutaj? Może ty z jakiejś rasy panów jesteś, a jeden już taki był o podobnych poglądach i niezapisał się zbyt pozytywnie w historii.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

ale zobaczcie... u niemca od małego cielaka pakują w bydło taką chemie że my nawet nie wiemy że takie coś istnieje... tam bydło to zaraz bedzie się w nocy świecić od tej chemii a u nas coś nie halo i już afera na cały świat .... a dlaczego tak jest ? bo niemcy już są tak wysoko w UE że nikt im nie podskoczy a my jesteśmy tylko małymi polaczkami których można gnębić na każdym kroku bo i tak nikomu nie podskoczymy

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, RU68 napisał:

widzisz ojciec rezygnował z głębokiej ściółki w latach 70/80 ja z rusztu w 97r a ty mnie chcesz uczyć 

widocznie żeśta widłami wywalali z głebokiej sciółki i zrezygnował :D

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Aleś się tego gnoju uczepił. Gnój gnój i wkoło gnój, a największy to ty, bo jawnie się cieszysz z zaistniałej sytuacji. Kto Cię tu przysłał? Bo ktoś musiał to zrobić. Mam nadzieję, że dobrze na tym chociaż zarobiłeś, bo wierzyć mi się nie chce, że przychodzi ktoś do tematu skierowanego do producentów wołowiny tak sam z siebie aby ich powyśmiewać i wprowadzić zamęt. Uważasz się za lepszego człowieka od reszty piszących tutaj? Może ty z jakiejś rasy panów jesteś, a jeden już taki był o podobnych poglądach i niezapisał się zbyt pozytywnie w historii.

Może to jakiś wysłannik tvn😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, RU68 napisał:

To że masz swoje lata to nie znaczy że jesteś najmądrzejszy nie u wszystkich wiedza czy inteligencja idzie w parze z wiekiem.

Edytowane przez gadzet
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

My przynajmniej nie zostawiamy pracowników po udarze na przystanku jak ten badylarz z reklamy lidla

Opublikowano

rzeznia się wypieła na rolnika i nie odebrała krowy, a co .. mięso na niej złe ??

i co sprawdza się przepis o ubijaniu przez rzeznię u rolnika ?? i o odbieraniu przez nich sztuki ??

nie, ja nie słyszałem żeby u kogoś bili i zbrali już sztywnego bydlaka .. zawsze targali żywca na auto.