Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

U klasa 14zł na dzień dzisiejszy szukaja dobrego towaru a O klasa cały czas w dół leci

ja tam nie panikuje bo nic nie mam do sprzedania przez najblizsze 6 miesiecy ale jak czytam posty typu U klasa ma sie swietnie i nie tanieje wrecz drożeje a O klasa idzie na dno to mi sie nie dobrze robi ... wynika z tego ze niedługo U klasa bedzie po 15zł a O po 10zł ... takie mozna odniesc wrazenie ...

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano
39 minut temu, JarekBazydlo napisał:

A ten dalej to samo... człowieku pisałeś to pare razy. Na dobrych sztukach nie ma takich strasznych spadkow nawet patrzac na 2 miesiace

Nie ma spadku?

Sam podałeś 14.5? Jak pamiętam 

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Nie ma spadku?

Sam podałeś 14.5? Jak pamiętam 

Ponad pół roku temu. Ale 14zł nie jest źle...

23 minuty temu, ozzborn napisał:

ja tam nie panikuje bo nic nie mam do sprzedania przez najblizsze 6 miesiecy ale jak czytam posty typu U klasa ma sie swietnie i nie tanieje wrecz drożeje a O klasa idzie na dno to mi sie nie dobrze robi ... wynika z tego ze niedługo U klasa bedzie po 15zł a O po 10zł ... takie mozna odniesc wrazenie ...

Dla mnie może byc taki układ i niech R jeszcze wmiare płaci bo kilka sztuk sie trafi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Dla mnie może byc taki układ i niech R jeszcze wmiare płaci bo kilka sztuk sie trafi

poprostu zachwalasz to co masz i tyle, taka twoja natura, juz dawno cie rozszyfrowałem, akurat nie masz byków w O klasie to opowiadasz ze O klasa leci w przepasc ... a prawda jest taka ze miedzy O klasą a U jest różnica 60-80 groszy ....

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)

Ile razy mam powtarzac zadzwon i sam spytaj a nie pierdzielisz basałyki w kółko to samo... Chyba ze sie boisz bo Cie Tomek wysmieje jak dziecko w telefonie usłyszy.

Edytowane przez JarekBazydlo
Opublikowano

na co mi jakis tomek ? zebym potem kasy szukał po Polsce ? :D mam swojego odbiorce i chwale sobie tą współprace i wiem po ile jest bydło

Opublikowano

poprostu nie zadaje sie z chłopcami ...

Opublikowano
1 minutę temu, ozzborn napisał:

na co mi jakis tomek ? zebym potem kasy szukał po Polsce ? :D mam swojego odbiorce i chwale sobie tą współprace i wiem po ile jest bydło

jasne ...co to za współpraca ? robisz przy nie swoim byku ? ile zostaje 500 zł na sztuce ...no na prawdę szacun...takich baranów właśnie potrzebują żeby ich dymać i jeszcze sobie to chwalą :D 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

ten kolega wyżej jest twojego pokroju także luzik, udziela sie tutaj juz chyba pod 20-tym nickiem z rzedu :D

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

JarekBazydlo napisał: A ten dalej to samo... człowieku pisałeś to pare razy. Na dobrych sztukach nie ma takich strasznych spadkow nawet patrzac na 2 miesiace Zakłady mięsne Sokołów przed aferą 13.10 a teraz 12,6 w O klasie a klasa U jest to + 7 % średnio więc cena jest uzależniona od klasy O. Od wtorku kolejne 0.2 zł w dół. Część eksportu jest cofana i robi się zastój.Jak myślicie ile to zamieszanie potrwa?

Opublikowano

w tym roku raczej na dobrą cene nie ma co liczyc .... w 2020 może wróci do normy ...

Opublikowano
7 minut temu, ozzborn napisał:

ten kolega wyżej jest twojego pokroju także luzik, udziela sie tutaj juz pod chyba pod 20-tym nickiem :D

coś tam mam wspólnego... oczywiście  nie z tobą nierobie bo tą setkę bydła na oborach mam ...

więc dzieciom sprzedawaj te swoje nauki może się nabiorą ¬¬

Opublikowano

Kolega mówił że dzonił do lokalnej ubojni żeby zgłosić byki do sprzedaży a tu kolejka nawet do miesiąca trzeba czekać z odbiorem... i jaka będzie cena za 3 tygodnie nikt nie przewidzi, Ale się pojebało

Opublikowano
3 minuty temu, marko1970 napisał:

coś tam mam wspólnego... oczywiście  nie z tobą nierobie bo tą setkę bydła na oborach mam ...

więc dzieciom sprzedawaj te swoje nauki może się nabiorą ¬¬

setke to se łykniesz jak nazbierasz po 10groszy od ludzi :D kolejny narcyz po jarku :D

Opublikowano

widzisz ...żebyś nie wiem jak się pocił to nic nie zależy w tym kraju od takiego nieroba jak ty co  robi przy nie swoim bydle :D

najpierw nabijałeś się z ludzi że robią za parobków a teraz sam to robisz ...ot taki los na 5 ha :D..ni dopłaty ni zarobku na byku 

Opublikowano (edytowane)

długo myslałes nad tym zeby wpasc na tak idiotyczny pomysł ? teraz bedziesz wymyslał ze robie przy czyimś bydle jo ? ani to smieszne ani prawdziwe także postaraj sie lepiej albo popros kogos zeby wymyslił lepszą prowokacje a ty ją puscisz w internety :D

powiedz mi co typowy fan tefałenu i tamtej władzy robi w tym temacie ?:D

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

no no a kiedy kolejne konto zakładasz internetowy hodowco ? :D

Opublikowano

jaki szum dzieciaku ? pisze ze hodowla bydła upadnie przez jakieś krótkotrwałe  zawirowanie ? ze ceny polecą na łeb ? 

kto to robi ? ..leń który nie ma nic na oborach ;)