Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a to nawet zdziwiony nie jestem ...zgłoś się do opieki społecznej  w takim razie bo ja nie pomagam nierobom ...a krowie to może wodę utlenioną podaj ...:D

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

W Germanji kolejny strajk rolników nawet 1000 traktorów na największej blokadzie.dobrze że w naszej PL niema problemów rolniczych norm azotanów pestycydów wymagań klimatycznych i spadku dochodowości z rolnictwa 

Opublikowano

Strajk w germanii już był w ubiegłym tygodniu....

5 godzin temu, lemek napisał:

A gdzie pisałem, że kawał? 76 kg przy 181 cm i 15 cm, ale mało który mi podskoczy. 😎

I z czym do ludu??

Opublikowano
2 minuty temu, John23 napisał:

A ogólnie ta rasa na mamki według ciebie będzie dobra czy lepiej coś innego?

Sam mam takie , problem jest jeden maja na początku za dużo leka-jakbyś chciał jednego cielaka trzymać, ja dołączam po 2,3

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, ogarek napisał:

Cena leci na łeb bo nikt nie chce byka.... 

Ludzie pchaJa byki wadze poniej 600 kg za 6,5 zł i mniej... masakra 

Jakby co to u mnie na tartaku potrzebują fizycznego do noszenia desek. 120 kg będzie jak znalazł :D

Nie trzeba, w końcu od czego ma się kolegów. 🤧

Opublikowano

Af praca .skoro lemek zaczął ogłoszenia to i ja na wykończeniowke silny ale i trochę rozgarnięty stawka kg byk wbc r klasa za godzinę na początek😉jak ktoś mocny to w krótkim czasie wypłata mocno wzrośnie 

Opublikowano
1 godzinę temu, lemek napisał:

Jakby co to u mnie na tartaku potrzebują fizycznego do noszenia desek. 120 kg będzie jak znalazł :D

Nie trzeba, w końcu od czego ma się kolegów. 🤧

Jakby co to parobka mam... Wiec nie  zawracaj gitary bo narazie nie awansujesz na oborowego.. 😂

Opublikowano

Wielu z was ma dylemat; sprzedawać, czy czekać. Zdecydowanie to pierwsze. Giełda leci na szyję, za chwilę zamkną granice, potem ubojnie. Świat zmierza ku zagładzie, a wy jak ta orkiestra na Titanicu. 

Opublikowano

I ludzie jeść przestaną .na granicy greckiej i tureckiej klienci na wołowinę czekają 

Opublikowano

Wczoraj z weterana spuściliśmy że trzydzieści litrów płynu i pewnie drugie tyle wyleciało w ciągu dnia mam nadzieję że się wygoi 

Koszt usługi 150

Opublikowano

Nie miałem sumienia patrzeć jak się męczy on wogul się nie kład a odpoczywał na kolanach z wyciągniętą głową na ściółce a zad w guże

Doktorek dał antybiotyki

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Taurus83 napisał:

O japierdole

A co to za słowo japierdole?  

Opublikowano
12 godzin temu, ab23 napisał:

Nie miałem sumienia patrzeć jak się męczy on wogul się nie kład a odpoczywał na kolanach z wyciągniętą głową na ściółce a zad w guże

Doktorek dał antybiotyki

Przecięcie nic nie dało antybiotyk pomoże

• Thanks 1
Opublikowano

Chłopaki co byście radzili posiać dla bydlaków na  5-6 klasie piachy z jarych? Mam ful pszenżyta ale pasowało by coś do śruty dorzucić, owies? Czy jaieś mieszanki zbożowe? A co myślicie o owsie i pszenżyto jare? Kukurydza odpada.