Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Co jest nie tak ? 

a idze .. ja już to powyłączałem, bo dalej posty czyjeś widzę .. nie działa jak powinno ;)

Opublikowano
10 minut temu, debrzyna napisał:

Jak to jest z ignorowaniem klienta Mam na liście dwóch delikwentów a dalej muszę czytać ich posty Co jest nie tak ?

W ustawieniach musisz zaznaczyć jako ignorowany i będziesz miał spokój

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

W ustawieniach musisz zaznaczyć jako ignorowany i będziesz miał spokój

nie działa to .. @debrzyna nadmienił że ma pozaznaczał i u mnie też nie działało ;)

Opublikowano

Tam są jeszcze ustawienie jakie treści mają być ignorowane czy same posty albo komentarze pod zdjęciami najlepiej wszytko zaznaczyć

Opublikowano
3 minuty temu, tyran3 napisał:

Afera TVN rynek zepsuła i tyle. Ubojnie kapneły się ze można groszę za bydło płacić i teraz się po prostu zmówiły i ceny niskie proponują wszystkie. Bo bydła nie ma a cena  nędza  Tylko za lux towar płacą godne pieniadze.

Afera TVN ???. A nie przypadkiem; hodowca, służby weterynaryjne, ubojnia ?.

Opublikowano

Nie . Właśnie TVN . Zajmij się teraz podobnymi przypadkami u Niemców . Może o tym pogadajmy ?

Opublikowano
7 minut temu, bobienko napisał:

TVN.wisisz mi jak narazie 8400zł.

Wystaw fakturę jak jesteś na VAT i wysyłaj do TVN niech dziady płacą😊

Opublikowano
11 minut temu, ddtvn napisał:

hodowca, służby weterynaryjne, ubojnia ?. 

ci ostatni

Opublikowano
14 minut temu, ddtvn napisał:

Afera TVN ???. A nie przypadkiem; hodowca, służby weterynaryjne, ubojnia ?.

Mięso było zdrowe ,hodowca tylko zawinił że zwierzę pourazowe nie zostało ubite w gospodarstwie

Opublikowano
15 minut temu, bobienko napisał:

TVN.wisisz mi jak narazie 8400zł.

a i mi też kilka tyś ;)

15 minut temu, zetorki12 napisał:

Nie . Właśnie TVN . Zajmij się teraz podobnymi przypadkami u Niemców . Może o tym pogadajmy ?

oni swoich nie ruszą

Opublikowano
2 minuty temu, bukat82 napisał:

ci ostatni

Czyli jednak nie TVN. Proszę zgłaszać pretensje do ubojni w stylu; " trzeba było nie odbierać telefonu ode mnie".

Opublikowano
1 minutę temu, ddtvn napisał:

Czyli jednak nie TVN. Proszę zgłaszać pretensje do ubojni w stylu; " trzeba było nie odbierać telefonu ode mnie".

Tylko szkoda że TVN potrafi nagrać tylko w swoje gniazdo a problemu u innych nie widzi.

Opublikowano

Trzeba było nie robić afery ;)  tu bo krowa ze złamaną nogą przyjechała to juz wielkie źle bo to mięso jest feee ale jak u niemca czy francuza idą na stół jeszcze żywe krowy to jest wszystko cacy ? jak faszerują je sterydami i inymi gównami że prawie z nocy było się świeci żeby były przypakowane to jest wszystko cacy ? te nasze mięso od krowy ze złamaną nogą jest dużo lepsze i wartościowsze niż od "zdrowej" krowy u niemca

2 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Tylko szkoda że TVN potrafi nagrać tylko w swoje gniazdo a problemu u innych nie widzi.

jakie swoje ??? przecież to są szwaby a nie swoi

przypadek ?????
https://swiatrolnika.info/polityka-rolna/5166-tvn-nalezaca-do-amerykanskiej-korporacji-wyemitowala-sledztwo-o-polskiej-ubojni-tuz-przed-kampania-reklamowa-wolowiny-z-usa-w-polsce

nie sądze ;)

pewno obiecali im sporą kasę za to i rzucili się jak pies na mięso

Opublikowano (edytowane)

I tak zrobiło to na zlecenie.sami gówmo potrafią wykryć.Ten sterty folli ciągle widzi jakby nie wiedział ze co 3 miesiące odbierają.

daj 10milionów to Ci dam aferę nie związana z rolnictwem😊

Edytowane przez bobienko
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

szkoda że TVN potrafi nagrać tylko w swoje gniazdo a problemu u innych nie widzi.

20 minut temu, Rolnik7343 napisał:

jakie swoje ??? przecież to są szwaby a nie swoi

pseudo dziennikarze .. aferzyści, polaczki na usługach

@ddtvn jesteś jak bohater filmu "Wyrok na Franciszka Kłosa" .. tam Baka wciela się w rolę milicjanta (jego jedną z najlepszych ról chyba nawet) ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, bobienko napisał:

I tak zrobiło to na zlecenie.sami gówmo potrafią wykryć.Ten sterty folli ciągle widzi jakby nie wiedział ze co 3 miesiące odbierają.

Dokładnie tylko folie widzi,myśli frajer że codziennie po każdą folie z balota będą przyjeżdżać 😋

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Wkurwiony jestem na TVN jak ten kot 😊😊😊

Edytowane przez Gość