Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kontaktowałeś sie z nimi może ? Normalnie cos mi sie dzieje bo człowiek chodzi koło tego bydła a znajdzie sie taki co nie zapłaci w terminie a kasy dosc mają

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, michalcium napisał:

To jak już pobudujesz zasiedlisz to to ten temat stoi dla Ciebie otworem😀póki co to raczej masz niewiele do powiedzenia w tym temacie skoro producentem wolowiny nie jesteś 😉

ale jestem a może byłem konsumentem wołowiny  i nie po to płacę rocznie kupę podatku z działalności żeby żreć nieprzebadane mięso  

4 godziny temu, debrzyna napisał:

Tak z ciekawości kto przerabia leżaki na karmę dla psów Daj jakieś namiary ,może sie przydać 

jesteście dziecinni- szanujący się producent karmy dla zwierząt nigdy nie przerobi leżaka  nawet dla hien w zoo do mięsa  dołączają  zaświadczenie pochodzenia mięsa  i na pewno nie tego pochodzenia a jakbyś widzał specyfikację dla marchwi do zoo to powiesz że śą stknięci -lepsza niż do markety tylko może być krzywa 

Edytowane przez RU68
Opublikowano (edytowane)

Ty chyba jesteś z innej planet myślisz że jak wymagają w zoo certyfikatów to tam nie ma przekrętów

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, michalcium napisał:

To jest temat konsumentów czy producentów? Jak masz wątpliwości co do jakości to do weterynarii odsyłam bo producent tego nie bada a twój podatek to raczej mało kogo obchodzi;)

bardzo jesteś odważny z tą weterynarią a jak zacną jakieś poważne dochodzenie to po IP wpisów dojdą do każdego a wy się tu podkładacie jak dzieci z przedszkola A niestety gdyby hodowcy mieli trochę odpowiedzialności to dziś by afery nie było A tak nawiasem bo wróciłem z Czech tam w radiu niema innego tematu niż polska wołowina i żywność zasmrodzono chyba całą branżę rolną  wizerunek który przez lata budowano spier..lono padalcami   

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

bardzo jesteś odważny z tą weterynarią a jak zacną jakieś poważne dochodzenie to po IP wpisów dojdą do każdego a wy się tu podkładacie jak dzieci z przedszkola A niestety gdyby hodowcy mieli trochę odpowiedzialności to dziś by afery nie było A tak nawiasem bo wróciłem z Czech tam w radiu niema innego tematu niż polska wołowina i żywność zasmrodzono chyba całą branżę rolną  wizerunek który przez lata budowano spier..lono padalcami   

nie dojdą bo IP sie zmienia po każdym włączeniu od nowa przeglądarki ;)

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

o to nie wiedziałem a jesteś pewien bo pierwsze słyszę aby IP komputera było zmienne ale niech ci będzie  mnie mogą 

Przed chwilą, michalcium napisał:

Ja korzystam z kafejki internetowej 😄😄😄

Zacytuję sytuację "Przechodzi mysz obok wspaniałego sera zaczepionego do pułapki na myszy  patrzy kątem oka i pod nosem szepcze ( Jak dzieci Kur.a jak dzieci takie jest myślenie znawców )

O. O. O  Jakaś cisza czyżby zastanowienie nad wpisami ? a nie trzeba być psychologiem żeby domyślić się co który wyprawia i skarbowo i weterynaryjnie  A myślicie że tego pracownicy ministerstwa nie czytają i nie zdają raportów .Jak dzieci 

• Confused 1
Opublikowano
40 minut temu, Rolnik7343 napisał:

to ze ci sie IP zmienia to nie znaczy ze cie nie dojdą jak bedą chcieli ...

Opublikowano

Jeszcze ci o coś chodzi? Argumentów ci brakuje to na stracha chcesz brać? Ja weterynarii się nie obawiam w papiery prowadzę na bieżąco w odejściu porządek w oborach czysto w dojarni błysk i niemam obaw przed kontrolą. To ty się zastanów nad następnym wpisem.

Opublikowano

nie ma sie co spinac, jakby namierzenie przestepców zależało tylko od IP to by nikogo nie znalezli, kazdy komputer zostawia w sieci własny odcisk palca który wystarczy namierzyc to raz a dwa przeciez kazda karta sim jest dzisiaj zarejestrowana, wystarczy znalezsc z jakiej karty zostały napisane te rewelacje i juz ..

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, RU68 napisał:

ale jestem a może byłem konsumentem wołowiny  i nie po to płacę rocznie kupę podatku z działalności żeby żreć nieprzebadane mięso  

jesteście dziecinni- szanujący się producent karmy dla zwierząt nigdy nie przerobi leżaka  nawet dla hien w zoo do mięsa  dołączają  zaświadczenie pochodzenia mięsa  i na pewno nie tego pochodzenia a jakbyś widzał specyfikację dla marchwi do zoo to powiesz że śą stknięci -lepsza niż do markety tylko może być krzywa 

Jak nie przebadane ? Widziałeś kiedy jakieś sztuki bez papierka z pieczątką weterynarza ?

A tak przy okazji @Yoda , to przypadkiem nie Twój "kuzyn" ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
Dnia 6.02.2019 o 15:36, Tigon napisał:

jeszcze będziemy prosić by ktoś za darmo wziął 

NIe pier**l

I ja ciut wysłałem

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

Francuziki j**ane

https://www.agrofoto.pl/produkcja-zwierzeca/bydlo/nielegalny-uboj-bydla-we-francji,1105.html?fbclid=IwAR0oELWpwKnpxjJkh2IQDDgIouZSffltEZXpbXK_epzVDg0nzkPWGKLzfPQ

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
23 minuty temu, ozzborn napisał:

nie ma sie co spinac, jakby namierzenie przestepców zależało tylko od IP to by nikogo nie znalezli, kazdy komputer zostawia w sieci własny odcisk palca który wystarczy namierzyc to raz a dwa przeciez kazda karta sim jest dzisiaj zarejestrowana, wystarczy znalezsc z jakiej karty zostały napisane te rewelacje i juz ..

Nie potrzeba karty. Możesz dzwonić pod numery alarmowe bez karty sim. Czyli ważniejsze jest IMEI ( albo jakoś tak o ile jescze dobrze pamiętam skrót). Aparat i tak próbuje logować się w nadajniku, tylko oprogramowanie nadajnika nie zewala na wykonywanie połączeń bez ID sim innych niż alarmowe. Więc ?
Dalsza część dotyczy rzeczy może nie poufnych ale nie do roztrząsania na forum publicznym.

Opublikowano
5 godzin temu, damianzbr napisał:

Wpiszcie sobie na FB:

Karol Madej jest w mieście Wiedeń.

A tak wyglada rozladunek świeżego mięsa w centrum Wiednia.Na ulicy przy krawężniku już 8 godz. A później nagonka że mięso z polski złe.

Obraz może zawierać: jedzenie

A tak wyglada rozladunek świeżego mięsa w centrum Wiednia.Na ulicy przy krawężniku już 8 godz. A później nagonka że mięso z polski złe.

Piszcie do TVP emaile aby podali to w wiadomościach jak mięso lezy na podłodze naczepy po której rozładować chodzi w brudnych buciorach które przed chwilą dotykały brudnej ulicy i chodnika.

A gdzie jest pewność że to mięso jest akurat z Polski? 

Również może pochodzić z Niemiec, Francji lub GB a tylko Polski kierowca TIRa miał to przywieść do Wiednia.