Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie tak-leżał,przyjedzie wet i stwierdzi;albo ubój z konieczności albo eutanazol.

ubite do rzeżni na badanie mięsa,jak ok to ok na antybiotyki to utylizacja

Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

Aleś się tego gnoju uczepił. Gnój gnój i wkoło gnój, a największy to ty, bo jawnie się cieszysz z zaistniałej sytuacji. Kto Cię tu przysłał? Bo ktoś musiał to zrobić. Mam nadzieję, że dobrze na tym chociaż zarobiłeś, bo wierzyć mi się nie chce, że przychodzi ktoś do tematu skierowanego do producentów wołowiny tak sam z siebie aby ich powyśmiewać i wprowadzić zamęt. Uważasz się za lepszego człowieka od reszty piszących tutaj? Może ty z jakiejś rasy panów jesteś, a jeden już taki był o podobnych poglądach i niezapisał się zbyt pozytywnie w historii.

Może TVN ?od doby tłumaczę jak krowie na rowie że sami jesteście współwinni  a wy rżniecie głupa na poziomie przedszkola kilka razy pisałem że żal mi tych niewinnych ale widzę że PRAWIE wszyscy jesteście siebie warci za 500stów wartość leżaka sprzedali byście żonę i dzieci tacy z was rolnicy

Opublikowano

no i myślisz że weterynaż co zrobi ? od razu powie że sie nie nadaje i trzeba uśpić bo za uśpienie skasuje 500zł a za podpisanie papierka może ze 2 stówy ... a i w takim przypadku bakutil kilka stów zarobi

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

Może TVN ?od doby tłumaczę jak krowie na rowie że sami jesteście współwinni  a wy rżniecie głupa na poziomie przedszkola kilka razy pisałem że żal mi tych niewinnych ale widzę że PRAWIE wszyscy jesteście siebie warci za 500stów wartość leżaka sprzedali byście żonę i dzieci tacy z was rolnicy

Teściową w gratisie dorzucę😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, RU68 napisał:

Uuuu rolnik od siedmiu boleści żon i dzieci to ty w ta dyskusję nie wciągają lepiej i się uspokoi troszkę bo Ci żyłka pęknie i ciebie jako leżaka wywiozą. 

Edytowane przez gadzet
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

no i myślisz że weterynaż co zrobi ? od razu powie że sie nie nadaje i trzeba uśpić bo za uśpienie skasuje 500zł a za podpisanie papierka może ze 2 stówy ... a i w takim przypadku bakutil kilka stów zarobi

A Ty kiedyś wzywales weterynarza do takiego przypadku? czy twierdzisz co by zrobił na podstawie tego jak Ty byś się zachował na jego miejscu?

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru się tu przeganiac słowami,ani udowadnaić i drążyć temat.Czytam aby te przepychanki i tyle.A jezeli chcesz znać moje zdanie to nie ma problemu RU68 -Wnosisz zamęt,jak będziesz miał bydło wróc do tematu.Teraz nie ma co się oszukiwac mało kto cię bierze na poważnie.

A co do riposty jaki jestem to jestem może i idiotą ale napewno nie mam zamiaru kłócic się z tobą,bo sprowdzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

jeżeli ty porównujesz krowe do kobiety to rozumiem dla czego jesteś taki wredny i zaczepliwy ...  nie ma zabawy i krzyż boli :D

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Teściową w gratisie dorzucę😂

Może przy okazji tej afery jakoś by dało się tteściową zutylizować

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

tyle lat ... i jeszcze nie nauczył bydła sr** do kibla ?

akurat nie bydło !!!

8 minut temu, gadzet napisał:

To że masz swoje lata to nie znaczy że jesteś najmądrzejszy nie u wszystkich wiedza czy inteligencja idzie w parze z wiekiem.

u mnie tak u Ciebie nie!

11 minut temu, ozzborn napisał:

widocznie żeśta widłami wywalali z głebokiej sciółki i zrezygnował :D

nie potrafimy liczyć 

Opublikowano
2 minuty temu, RU68 napisał:

u mnie tak u Ciebie nie!

Ja jestem zdania że jednak na odwrót i czytając temat odnoszę wrażenie że nie tylko ja tak myślę

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, RU68 napisał:

Skończ już bo brak argumentów i piszesz głupoty

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

jeżeli ty porównujesz krowe do kobiety to rozumiem dla czego jesteś taki wredny i zaczepliwy ...  nie ma zabawy i krzyż boli :D

przeczytaj ze zrozumieniem i później pisz

Opublikowano
3 minuty temu, bobienko napisał:

Może przy okazji tej afery jakoś by dało się tteściową zutylizować

Niezły żart tylko co by twoja teściowa powiedziała gdyby to przeczytała😤

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, RU68 napisał:

nie potrafimy liczyć 

niby teraz na tej kukurydzy taki biznes ? 20  lat w monokulturze.... żeś rolnik jak h.... takich mundrych to nawet w USA nie ma tylko tam gdzie kuku rosnie jest zmianowana soją

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, gadzet napisał:

Uuuu rolnik od siedmiu boleści żon i dzieci to ty w ta dyskusję nie wciągają lepiej i się uspokoi troszkę bo Ci żyłka pęknie i ciebie jako leżaka wywiozą. 

a mnie to w ogóle nie stresuje ot sobotnia rozrywka a zwróć uwagę że odpisuję prawie na bieżąco dwudziestu "leżakom"  

Edytowane przez RU68
Opublikowano
2 minuty temu, gadzet napisał:

Niezły żart tylko co by twoja teściowa powiedziała gdyby to przeczytała😤

Ona jest tak tępa,pomyślała by że pewnie wczasy chce jej zasponsorować

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, RU68 napisał:

a mnie to w ogóle nie stresuje ot sobotnia rozrywka a zwróć uwagę że odpisuję prawie na bieżąco dwudziesty "leżakom"  

Tylko trochę polszczyzna Ci się łamie bo raczej "dwudziestu lażakom" a z tym na bieżąco tak sobie nie schlebiaj bo spory czas czekałem aż mnie zacytujesz.

7 minut temu, bobienko napisał:

Ona jest tak tępa,pomyślała by że pewnie wczasy chce jej zasponsorować

Tylko pewnie córkę uchowała całkiem całkiem i za to ja utylizować. Teściowa ma się tylko jedną.

Edytowane przez gadzet
Opublikowano

@RU68 skończyły Ci się argumenty lub nie działają to posuwasz się dalej, jesteś chamski i obrażasz innych, nawet mnie nie cytuj i nie odpisuj bo szkoda prądu.

Opublikowano
9 minut temu, ozzborn napisał:

niby teraz na tej kukurydzy taki biznes ? 20  lat w monokulturze.... żeś rolnik jak h.... takich mundrych to nawet w USA nie ma tylko tam gdzie kuku rosnie jest zmianowana soją

widzisz można 20 lat naprawdę 19 lat i jest nie źle lepiej niż na waszym hobby bo biznes żaden 

• Confused 1
Opublikowano

RU68

to gratuluje, skoro juz jestesmy przy temacie pieniedzy to ile masz zysku z ha ?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, RU68 napisał:

widzisz można 20 lat naprawdę 19 lat i jest nie źle lepiej niż na waszym hobby bo biznes żaden 

To jak to robisz że przez 19 lat uprawiasz i jest nie źle (Czyli dobrze nie jest) zdradź swoją tajemnicę może i ja spróbuje takiej uprawy.

Edytowane przez gadzet
Opublikowano
7 minut temu, gadzet napisał:
8 minut temu, gadzet napisał:

Tylko trochę polszczyzna Ci się łamie bo raczej "dwudziestu lażakom" a z tym na bieżąco co tak sobie nie schlebiaj bo spory czas czekałem aż mnie zacytujesz.

Tylko trochę polszczyzna Ci się łamie bo raczej "dwudziestu lażakom" a z tym na bieżąco co tak sobie nie schlebiaj bo spory czas czekałem aż mnie zacytujesz.

poprawiłem a czekaj spokojnie w kolejce piję kawę