Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Bartek933 napisał:

chcę ostrzec przed handlarzem o nazwisku Podyma, uważajcie na niego

jakie miałeś z nim przeboje ??

Opublikowano
22 minuty temu, bobienko napisał:

Rachoń z Cejrowski to naprawą.zrobi się materiał ze ta ubojnia dawno zamknięta,a ludzie byli podstawieni.niby pchali padlinę na całą Europę a na zakładzie kilka osób i dwuch handlarzy na zewnatrz. 

A bo to pierwszy raz rzeznik zTVN się zatrudnił by niszczy ć to co polskie?

Opublikowano
14 minut temu, Bartek933 napisał:

Ładne mi kwita właściciel ubojni i lekarze weterynarii z nim powiązani powinni wisieć za jaja na najbliższej latarni

O czym to świadczy tam gdzie w grę wchodząduże pieniądze tam jest pokusa do przekrętów myślisz że w dużych zakładach jest lepiej?

Opublikowano (edytowane)

bartek933

znam przypadek ze 6 miesiecy człowiek czekał to dopiero sie mozna wk.........

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

mieszkam niedaleko tej ubojni. nawet rozpoznałem samochód handlarza z reportażu heheh. to mała ubojnia/masarnia. W okolicy ma chyba 4 sklepy  ze swoimi wyrobami + wstawiała mięso do prywatnych sklepów. znając cenę wołowiny i spożycie to klient móg posmakować leżaczka tylko w kiełbasie. 

Opublikowano
12 minut temu, Bartek933 napisał:

Dla mnie termin to termin, kłamstw i kręcenia nie będę ukrywał i usprawiedliwiał. Ja też muszę opłacać rachunki

To faktycznie ni ma o czym gadać. Mi Biernacki półtora roku płacił 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, ozzborn napisał:

leci we wiadomosciach o miesie ... nawet łuniewscy sie załapali ....

bartek933

znam przypadek ze 6 miesiecy człowiek czekał to dopiero sie mozna wk.........

Luniewscy czy Wyszyński?

Edytowane przez wiko
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, wiko napisał:

Lubiewscy czy Wyszyński?

na B nazwisko

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

A wiecie jak oni robili tą wołowinę dojrzewającą?za zakładem zakopywali krowy d*pami do góry, po kilkunastu dniach pracownik chodził i ciągła za ogony,jak ogon lekko się wyciągał to już wołowinka dojrzała😆

Opublikowano

no i co gdzie byli ci zasrani lekarze weterynarii na ubojni jak rozbierano padłe sztuki ,,leżaki,, przecież to jest ich sprawka a także właścicieli ubojni bo doskonale o tym wiedzieli.... niestety ale przez ich pazerność najbardziej usra się rolnikowi bo oni nie sprzedadzą to obniżą cenę skupu i na chłopku sobie odbiją...

Opublikowano

Wędliny długo leżakowane hehhe. ubojnia rodzinna. syn na dodatek hoduje trzodę chlewną w dość dużej ilość. 

Ciekawym pomysłem zagospodarowania leżaków powinna być wytwórnia karmy na piesełków i kotków ( wykluczając te leżaki z witaminami)

Opublikowano
4 minuty temu, bobienko napisał:

A wiecie jak oni robili tą wołowinę dojrzewającą?

podobnie się robi galaretkę z kota .. zawiązujesz w reklamówce ścierwo i zakopujesz na 14 dni ..

potem odkopujesz wbijasz słomkę w reklamówkę i wyciągasz przez nią wszystko ^_^

Opublikowano

Główny Lekarz Weterynarii Paweł Niemczuk poinformował na konferencji prasowej, że mięso z nielegalnego uboju trafiło do 10 krajów oraz do ponad 20 punktów w Polsce. to ile oni tych krów przerabiali, kilka tys dziennie? chyba komuś zależy na złej opinii polskiej wołowiny? a winnych procederu oczywiście do więzienia i wysokie kary finansowe