Brona talerzowa typ X do uprawy
-
Podobna zawartość
-
Przez Mycek5120
Witam szukam uzytkownika talerzówki producent BURY 3m który powie coś na temat tej maszyny czy warto wady zalety?
-
Przez pWnedMTZ
Witam panowie, tak jak w temacie, nigdzie nie mogę znajsc informacji czy brona aktywna Rabewerk wmke można pracować na 1000 obrotow? -
Przez adamos012
Witam. Mam do Was drodzy rolnicy pytanie ponieważ mam zamiar zakupić bronę talerzową 1.6 do ciągnika C_ 360 ,pytanie mianowicie jest takie czy lepiej zakupić taką bronę z 2 rzędami wycietych talerzy czy może lepiej taką jak jest w standardzie czyli przód wycięty a tył okrągły. Proszę doradzcie 😀 -
Przez Gość
Witam
Czy ursus 1201 da rade z broną wirową 3m hydropak plus siewnik
Pozdrawiam
-
Przez pilu
Witajcie,
Nabyłem siewnik amazone D7 typ 25 junior zastanawia mnie brak redlic wysiewających. Mam 4 wolne dziury w listwie mocującej lejki więc pomyślałem, że brakuje po prostu redlic, ale jak zacząłem szukać to w każdy siewniku na zdjęciach są wolne 2 dziury. Wychodzi na to, że brakuje mi 2 redlic ( 1 długa 1 krótka), tylko najdziwniejsze jest to, że u każdego na zdjęciu te wolne 2 pola są w różnych miejscach (np. na 9 i 11 otworze albo 10 i 14, 11 i 13) Może ktoś mi rozjaśnić ten temat ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki ciągnik 70-80 koni na 10 ha do 100 tyś byście wybrali
Ursus C-360-3P + RCW-3 & Ursus C-360 + Brona talerzowa 2x9